www1988 pisze:Piotrbyku pisze:mandaro pisze: lądował na nim z dwudziestu metrów i że wystartował z parkingu.
co to za kite z taka windą-20 metrowy jump ,proszę podać nazwę muszę to kupić
To tylko naish cult 9m 2009 rok
mandaro pisze:... a z drugiej się im dziwię,
że im się chce tu tak szarpać.
www1988 pisze:Piotrbyku pisze:mandaro pisze: lądował na nim z dwudziestu metrów i że wystartował z parkingu.
co to za kite z taka windą-20 metrowy jump ,proszę podać nazwę muszę to kupić
To tylko naish cult 9m 2009 rok
mandaro pisze:To pewnie był zwykły latawiec. A windndę ma Addicion z 2009.
Wracając do temat Bukówki. -Słabo się opłaca to miejsce na latanie.
Trzeba się nagimnastykować strasznie żeby polatać; Prognoza prawie nigdy się nie sprawdza.
Równy wiatr nie występuje. Czasem w lecie przy odrobinie szczęścia nie narobisz strat.
Z jednej strony mam szacunek dla tych, którzy tu pływają, a z drugiej się im dziwię,
mandaro pisze:To pewnie był zwykły latawiec. A windndę ma Addicion z 2009.
Trzeba się nagimnastykować strasznie żeby polatać; Prognoza prawie nigdy się nie sprawdza.
Równy wiatr nie występuje. Czasem w lecie przy odrobinie szczęścia nie narobisz strat.
Z jednej strony mam szacunek dla tych, którzy tu pływają, a z drugiej się im dziwię,
Piotrbyku pisze:mandaro pisze:To pewnie był zwykły latawiec. A windndę ma Addicion z 2009.
A ja chyba jutro pojade sie dziwić osobiscie na Bukòwkęa poważnie jakby ktos z Jastarni dymł 630 kilo. Na ptognoze na Bukówkę to bym sie tez zdziwil
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 37 gości