Latwce Open-C:
1/ SS RPM
2/ Ozone C4
3/ Cabrinha Chaos
4/ Naish Park
5/ Best TS - do potwierdzenia, bo kształt taki bowowaty - może to jest jeszcze coś pośredniego
darkowic pisze:Latwce Open-C:
1/ SS RPMt
2/ Ozone C4
3/ Cabrinha Chaos
4/ Naish Park
5/ Best TS - do potwierdzenia, bo kształt taki bowowaty - może to jest jeszcze coś pośredniego
Kubs0n pisze:darkowic pisze:Latwce Open-C:
1/ SS RPMt
2/ Ozone C4
3/ Cabrinha Chaos
4/ Naish Park
Jest ich dużo więcej dla przykładu ostatnie czasy bardzo popularny Nobile 50/fifty, sam mam latawke open C, firmy i modelu nie podaje bo i tak nikt tego nie zna
Kuba Gdynia pisze:Ziomek. pisze:
tak? spróbuj więc 12m BEST TS..za darmo w WAKE.PL..
dół w tym latawcu jest bardzo dobry
Chętnie spróbuję- ostatnie moje doświadczenia z BESTEM (skądinąd miłe!!!) to WAROO w 2009 roku;)
nie zgodzę sie z tym![]()
..ważne umiejętności i waga znajomego, a także deska
możesz wziąć tę 11tkę - wpadnę z 12tką TS , na małej desce, jestem większy od Ciebie i ..nie zwykłem rzucać słów na wiatr
![]()
peace
darkowic pisze:Testowałem Best TS w piątek w Osłoninie podczas Test DAY, kto był wie,że wiatr był słaby może 10-12 knt- latawiec latał, a z dechą Flydoor L ostrzyłem dobrze, ale mocy brakowało
Wracamy do tematu
Latwce Open-C:
1/ SS RPM
2/ Ozone C4
3/ Cabrinha Chaos
4/ Naish Park
6/ Nobile 50Fifty
i prawdopodobnie
7/ Blade Prime (?)
8/ Airash Varial X (?)
9/ Hadlow ID to chyba Flexifoil (?)
10/ Core GTS2 (?)
Wrogu pisze:A open C to nie z założenia SLE-C? Tyle, że SLE-C to i torch, razor, hadlow, vegas itd..... ta granica jest bardzo płynna. Mi tam RPM-o podobnie wyglada to podrzuciłem.
Wrogu pisze:A open C to nie z założenia SLE-C? Tyle, że SLE-C to i torch, razor, hadlow, vegas itd..... ta granica jest bardzo płynna. Mi tam RPM-o podobnie wyglada to podrzuciłem.
mary.dk pisze:Wrogu pisze:A open C to nie z założenia SLE-C? Tyle, że SLE-C to i torch, razor, hadlow, vegas itd..... ta granica jest bardzo płynna. Mi tam RPM-o podobnie wyglada to podrzuciłem.
Bez urazy, ale...
SLE znaczy supported leading edge, wiec...
latawiec ktory posiada bridles system !!!
Co ty robisz w tym watku ?![]()
Po co pisac o czyms o czym sie nie ma pojecia ?![]()
Pozdro...
don Komorro pisze:Wrogu pisze:A open C to nie z założenia SLE-C? Tyle, że SLE-C to i torch, razor, hadlow, vegas itd..... ta granica jest bardzo płynna. Mi tam RPM-o podobnie wyglada to podrzuciłem.
![]()
![]()
co to w ogóle jest SLE C? chcesz mi powiedzieć że torch, razor, hadlow i vegas to nie są rasowe C i tylko C bez żadnego dodawania im "bołowatoci", sle i innych głupot? ja tu chyba czegoś nie kumam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości