Jak jak wam zazdroszczęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dajcie więcej ognia w fotkach!!!!
BraCuru pisze:Jak jak wam zazdroszczęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dajcie więcej ognia w fotkach!!!!
TrueKejner pisze:i jeszcze taka relacja..
Ziomek. pisze:..sporo autoironii , zwłaszcza w pierwszym akapicie![]()
W OGÓLE DAWNO NIE CZYTAŁEM TAK TRAFNYCH ZLEPKÓW ZE ŚWIATKA![]()
BraCuru pisze:Ziomek. pisze:..sporo autoironii , zwłaszcza w pierwszym akapicie![]()
Bardzo fajnie sobie z tym poradziłGorzki moment w swojej karierze opisał z szacunkiem dla konkurentów i dystansem do siebie.
Słowo autoironia jakoś mi nie pasuje do końca. Raczej użyłbym jakiegoś określenia o mniejszym kalibrze.
BraCuru pisze:Ziomek. pisze:W OGÓLE DAWNO NIE CZYTAŁEM TAK TRAFNYCH ZLEPKÓW ZE ŚWIATKA![]()
Również.
Ciekawe ile osób z forum to przeczytało i ilu osobom się spodobało?
TrueKejner pisze:i jeszcze taka relacja z zawodniczego punktu widzenia. jest dużo fachowych terminów, także nie polecam tego tekstu amatorom, bo jest on skupiony głównie na przebiegu regat i organizacji treningów klubu. z drugiej strony ciekawy artykuł dla osób chcących podszkolić się trochę w startach- jest trochę o diecie i trymowaniu barów.
http://alldaysurf.com/sea-sky-fest-rela ... o-juniora/
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości