Ziomek. pisze:(...)tłuste zakwasy po dzisiejszych popołudniowych mocnych sesjach (...)
donaj pisze:Najgorszy wiatr w tym sezonie dzisiaj na rewie. Straszne gówno.
Spooky pisze:Ziomek. pisze:(...)tłuste zakwasy po dzisiejszych popołudniowych mocnych sesjach (...)
są mocno prawdopodobne
nie wiem czego tam Darek Z. dosypuje (albo mu dosypują ) do kawki ale przepowiaaaada że hej
..
donaj pisze:Najgorszy wiatr w tym sezonie dzisiaj na rewie. Straszne gówno.
Stawny pisze: na 1/2 też w użyciu od Kuźnicy po Hel 5-6-7m latawki,
Stawny pisze:donaj pisze:Najgorszy wiatr w tym sezonie dzisiaj na rewie. Straszne gówno.
a wieść niesie że na wyspie ładnie wydało, na 1/2 też w użyciu od Kuźnicy po Hel 5-6-7m latawki,
a na deser
FilipN pisze:to, że na 1/2 wiało na 7 to jedno, a jakość tego wiatru to drugie...
Spooky pisze:FilipN pisze:to, że na 1/2 wiało na 7 to jedno, a jakość tego wiatru to drugie...
prawda, moc potężna ale ... jakość wysoce dyskusyjna
szkwały takie ... śródlądowe jakby i jeszcze 'miłe' piramidki (tudzież kartoflisko) na powierzchni wody ...
mam nadzieje że osoby poszkodowane w 'kite' wypadku , podczas startu kajta, (okolice polarisa) nie ucierpiały zbyt mocno pływałem sobie nieświadomy tuż obok. warunki mogły mocno sie przyczynić do tego ( a reszty w temacie wole nie komentować, bo nie widziałem a jedynie mi opowiedziano o duużej 'niefrasobliwości' vs. panujące warunki )
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości