onzo pisze:Oby nie powstała kategoria ilości bąków puszczonych w piankę podczas sesji kitesurfingowej
Czemu nie? Wzialbym w niej udzial ;P
Wlasnie dowiedzialem sie o Francisco Lufinha...
BraCuru pisze:Sejsmograf pisze:BraCuru jak czytam twoje teksty na temat Fuu1, to Ci współczuje tyle goryczy, tyle niechęci do człowiek, jak to musi Cię pochłaniać.
Niestety masz racje. Też sobie współczuję, że los skrzyżował mnie z Janem L. i miałem tą nieprzyjemność poznać go z trochę bliższej strony niż większość forumowiczów. Brrrr....
Moje posty na jego temat będą oczywiście subiektywne i różnie oceniane.
Im bardziej ktoś zna tą osobowość tym bardziej rozumie moje przesłanie - ostrzegam przed bolesnym spażeniem się i znalezieniu się w zgliszczach pozastawianych za nim
BraCuru pisze:De facto przejrzałem dwa hot topiki o wypadku na molo i IKO i wiecie co? Napiszę po chłopsku: gówno!
Kilkanaście stron, rad, analiz, pomysłów, promocji, autopromocji, słownych przepychanek, błyskotliwych odpowiedzi, podejrzeń itd. Czy coś z tego wynikło? Czy ktoś coś zrobi? Nic. Zero. Nada.
Czy tak ma wyglądać forum?
Koniu pyta mnie czy czasu mi nie szkoda na Lisewskiego? A ja pytam czy nie szkoda Wam czasu na tamte wątki?
Mi szkoda czasu na tak wyglądające i działające forum.
Krzysztof-L pisze:A może o czymś więcej...
Krzysztof-L pisze:BraCuru pisze:De facto przejrzałem dwa hot topiki o wypadku na molo i IKO i wiecie co? Napiszę po chłopsku: gówno!
TomekS pisze:Rezczywiście szkoda, ze sporo ludzi z biznesu nie zabrało glosu tylko woda w usta, czy odmienne zdanie od kogos z branży mogło by zaszkodzić w biznesie i kontaktach?
Krzysztof-L pisze:Otóż wynikło i to bardzo dużo. Dzięki tej burzliwej i miejscami chamskiej wymianie poglądów i doświadczeń na temat bezpieczeństwa pływania, szkolenia a w szczególności umiejętności stosowania i użytkowania systemów bezpieczeństwa w rożnych warunkach i sytuacjach, nie tylko początkujący uzyskali wiele cenny informacji, o których nie usłyszeliby na szkoleniach wg IKO.
przemass pisze:Krzysztof-L pisze:Otóż wynikło i to bardzo dużo. Dzięki tej burzliwej i miejscami chamskiej wymianie poglądów i doświadczeń na temat bezpieczeństwa pływania, szkolenia a w szczególności umiejętności stosowania i użytkowania systemów bezpieczeństwa w rożnych warunkach i sytuacjach, nie tylko początkujący uzyskali wiele cenny informacji, o których nie usłyszeliby na szkoleniach wg IKO.
Od tego jest forum, nie![]()
Co do Janka i jego rekordów, nie rozumiem czemu jakakolwiek osoba z "branży" miałaby się odzywać w temacie który jest zupełnie poza nią. Z tego co wiem, Janek od jakiegoś czasu nie jest już kursantem i podejmuje samodzielnie odpowiedzialność za swoje decyzje.
peace
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości