Kubs0n pisze:pajter pisze:Może ktoś poda info z półwyspu czy jest pływanie na 9m.
Z góry dziękuję.
Na maszo jest spoko na 12m ,ale rozwiewa się więc podejrzewam że przydupi na mniejsze rozmiary.
Dzięki.
Jadę
Kubs0n pisze:pajter pisze:Może ktoś poda info z półwyspu czy jest pływanie na 9m.
Z góry dziękuję.
Na maszo jest spoko na 12m ,ale rozwiewa się więc podejrzewam że przydupi na mniejsze rozmiary.
Marek KITETRIPS.PL pisze:Hej Localesi, podpowiedzcie gdzie w okolicy wchodzi najlepsza fala w niedziele i w poniedziałek. Jestem w trasie do Leby, bede ok 14.00. Jakies wskazówki jak dotrzeć do dobrej miejscowki wave?
Marek KITETRIPS.PL pisze:Hej Localesi, podpowiedzcie gdzie w okolicy wchodzi najlepsza fala w niedziele i w poniedziałek. Jestem w trasie do Leby, bede ok 14.00. Jakies wskazówki jak dotrzeć do dobrej miejscowki wave?
Kubs0n pisze:Marek KITETRIPS.PL pisze:Hej Localesi, podpowiedzcie gdzie w okolicy wchodzi najlepsza fala w niedziele i w poniedziałek. Jestem w trasie do Leby, bede ok 14.00. Jakies wskazówki jak dotrzeć do dobrej miejscowki wave?
Wydaję mi się że przy tym kierunku najlepszej fali można się spodziewac na cyplu w helu
123 pisze:Będzie ktoś dzisiaj w Sobieszewie po 1400?
Stawny pisze:Kubs0n pisze:Marek KITETRIPS.PL pisze:Hej Localesi, podpowiedzcie gdzie w okolicy wchodzi najlepsza fala w niedziele i w poniedziałek. Jestem w trasie do Leby, bede ok 14.00. Jakies wskazówki jak dotrzeć do dobrej miejscowki wave?
Wydaję mi się że przy tym kierunku najlepszej fali można się spodziewac na cyplu w helu
Myslę że nie tylko Ci się wydajeale spocik na mega ryzyku
![]()
Sprawdzimy które miejsce dziś najlepszei nie na czubku tylko kawalek wyżej od zejścia 200-300m, no i żeby do tego dojścia klasycznie
sie dostać wymagany leśny 20min spacer...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości