Fikus pisze:Qba-EPP11 pisze:Ziomek. pisze:możecie podać link do stacji ?
peace
Ta przyjemność kosztuje 50 plnów![]()
Hej Ziomek, skontaktuj sie z Pawlem Mikolpa
Dzisiaj przejeżdżałem i widziałem ze spoko pływali, na prawym halsie pływali goście z prawem drogi a na lewym bez,
także w końcu normalna mietkowska ostra jazda.
Piotrbyku pisze:r.sidor pisze:bercdorfer, bercdorfer, bercdorfer... znacie tą piękną pieśń? od jutra da się ją nucić, bo już jutro ma tu powiać!!! atakuję od rana. pzdr rad
I co jak było tak? czy tak
?
r.sidor pisze:Piotrbyku pisze:r.sidor pisze:bercdorfer, bercdorfer, bercdorfer... znacie tą piękną pieśń? od jutra da się ją nucić, bo już jutro ma tu powiać!!! atakuję od rana. pzdr rad
I co jak było tak? czy tak
?
dupa była bo złapałem jakąś dżumę wirusową i spędziłem prawie dwa dni na szybkich startach do toalety. ale już mi przeszło, tylko z jutrzejszej prognozy na bercdorferzej niewiele zostało... zazdroszczę tym , którzy popływali! pzdr rad
lockin pisze:Panowie jak temperatura wody na Mietkowie ?
Ile da się plywac bez wychodzenia z wody ?
KrisIs pisze:Dziś na Berzdorfer nie wlazła prognoza. Rano wiało od skrajności w skrajność i zmieniały się kierunki, po południu się uspokoiło i osłabło.Cały dzień rzeźbienia w goofnie. W efekcie rozwaliłem tubę i kondona. Gdzie polecacie to naprawiać(szycie tuby i wymiana worka)?
KrisIs pisze:Dziś na Berzdorfer nie wlazła prognoza. Rano wiało od skrajności w skrajność i zmieniały się kierunki, po południu się uspokoiło i osłabło.Cały dzień rzeźbienia w goofnie. W efekcie rozwaliłem tubę i kondona. Gdzie polecacie to naprawiać(szycie tuby i wymiana worka)?
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 13 gości