donaj pisze:Ktoś dzisiaj CH3 ? Draga to pomyłka, za płytko, 0 progresu tylko strach w oczach i w ch*** ludzi spośród których czasem się trafia "pan cwel". (Nie zamierzam rozwijać wątku dot. tego ów pana).
Kubs0n pisze:donaj pisze:Ktoś dzisiaj CH3 ? Draga to pomyłka, za płytko, 0 progresu tylko strach w oczach i w ch*** ludzi spośród których czasem się trafia "pan cwel". (Nie zamierzam rozwijać wątku dot. tego ów pana).
A jednak uderzyłeś na Dragę,zgaduje że w Na CH3 przy tym kierunku szarpanina no i lekkie kartoflisko, na Dradze idealny flat, wiatr równiejszy,tyle że płytko:/ btw w powietrzu póki co 9tki
donaj pisze:BTW proszę by szanowny kolega na rrd i kapoku pat love się ujawnił. Bo takiego czegoś to jeszcze na wodzie nie widziałem, woda po kostki 1m od brzegu a ten skacze w gore, kreci kiteloopa i za plecami próbuje przełożyć bar?![]()
![]()
#YOLO2013
czosnek pisze:takie rzeczy na 1m wodzie ;D ... to jeszcze mało widziałeś
Michu. pisze:Troszkę mi odwaliło przyznaję ale kontakt z mielizną szybko ostudził mój szaleńczy zapałpo prostu dawno nie byłem na wodzie i troszkę mnie poniosło. Dalej już chyba pływałem bez zarzutów ? Jeżeli macie jakieś uwagi to walcie chętnie się poprawię
Pozdrawiam i do zobaczenia na wodzie
peace !
Michu. pisze:Właśnie ja się zastanawiałem jak to możliwe, że ja na 7m się wypinałem i miałem zaciągnięty lekko depower, a w górze obok latały 12![]()
Jutro się ktoś wybiera na powtórkę ?
Michu. pisze:Właśnie ja się zastanawiałem jak to możliwe, że ja na 7m się wypinałem i miałem zaciągnięty lekko depower, a w górze obok latały 12![]()
Jutro się ktoś wybiera na powtórkę ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 27 gości