Wrocław-- Może Razem będzie prościej ??

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Awatar użytkownika
Piotrbyku
Deska: BraCuru , Moses -Onda
Latawiec: Soul, Soul ,Soul, Capa
Postawił piwka: 31 razy
Dostał piwko: 70 razy

Post07 lis 2013, 19:08

Mikolpa pisze:
Piotrbyku pisze: wbijam w grudniu od 2 do 9 .12 / w tym terminie lagoona ma byc pełna /na mikołaja , zawsze dostaje rózgi to w tym roku sam sobie zrobię prezent :D - wylot z wrocka :D :D :D jakby ktoś miał podobne plany to :thumbsup:

Piotr w grudniu na kite ??? :( zwariowałeś !!! w grudniu to się jedzie do livigno na narty albo na deskę jak ktoś woli. Odpuść kita nie jedź..... :wink:
Mi już gul skacze jak sobie pomyślę że stoję w jakimś korku na zasypanej autostradzie a Ty pływasz w najlepsze.
A jak znam Cienie to wiatr pewnie jakiś znajdziesz, i mam nadzieję że będzie można pooglądać jakieś Twoje zdjęcia na KF w grudniu.
Mega zazdroszczę Tobie tego wyjazdu.

Pakuj się i jedziemy :D :D to jest najlepszy termin , sezon KS się skończy a SK jeszcze się nie zacznie Potem jak spadnie śnieg to nie ma kiedy jechać .Jak nie strefa to Kralovec to jedyny termin . Znalazłem ofertę za 320 euro :thumbsup: . dziś wiało 16 knotów temp, 23

Awatar użytkownika
Piotrbyku

Post07 lis 2013, 19:12

r.sidor pisze:
Piotrbyku pisze:Przy W na Eurosee jest fajna miejscówka z dojazdem prawie do samej wody . o srorry zapomniałem tam trzeba wjechać pod zakaz a ty tego nie lubisz :D :naughty:

ano to fakt- gdzie są zakazy, ja się nie pojawiam, nie mam ochoty na niepotrzebne nerwy. a odnośnie kanarów to byłem raz w listopadzie w el medano na teneryfie i w połowie dni pływałem, ale głównie na 12m. gdybym miał coś większego to pływałbym codziennie, chociaż ze 2 razy tylko 21m flysurfery miały dość ciągu, pompowanych nie było. za to temp zawsze powyżej 20 stopni!wydaje mi się, że płaciłem nawet mniej niż te 2600, spałem w hotelu medano, 15 min na piechotę od głównego spotu, to wg mnie dobry wariant na zimę. pzdr rad

Na teneryfie bylm dwa razy a na Fuercie nie , i kusi mnie też ,że to wylot z Wrocka . te 2 600 to za taki gruby Hotel , fajny wypas .

Awatar użytkownika
hahscilojanusz
Deska: S-Quad 5"7
Latawiec: Cabrinha Nomad 7 m
Postawił piwka: 7 razy
Dostał piwko: 3 razy

Post07 lis 2013, 20:06

berek dzisiaj dał radę ale nie powalił

Awatar użytkownika
Mikolpa
Deska: SU-2 Prorider 140, Trans 153
Latawiec: Rebel 10,12,14, Addiction 18
Postawił piwka: 126 razy
Dostał piwko: 142 razy

Post07 lis 2013, 20:24

rolmigo pisze:stacja na mietkowie działa już ponownie. Koledzy przy okazji pływania podmienili kartę w modemie.

Oczywiście nie obyło się bez przygód :wink: dojechaliśmy na miejsce, wzięliśmy cały sprzęt Jarka czyli klawiatury, monitor i kilka innych dziwnych gadżetów i zadowoleni poszliśmy działać.... Otwieramy kopertę z napisem Orange Twoja karta SIM a tu w kopercie........ microSIM :(
K... H.... ja P..... co teraz :doh: najbliższy sklep z adapterami microSim na Bielanach.
Musieliśmy wyjść i nad wodą przemyśleć sprawę :doh: i tak myśleliśmy i myśleliśmy aż tu mietkowska fala wyrzuciła na brzeg to
Obrazek
Wyjęliśmy kartę sim włożyliśmy do stacji i wszystko działa :lol:

Awatar użytkownika
Mikolpa

Post07 lis 2013, 20:33

Tak na poważnie to dobrze że Bielany w miarę blisko bo już się bałem że stacja będzie unieruchomiona na dłużej. Na sima byśmy czekali z tydzień a adapter to koszt 10zł
Mamy wykupiony najtańszy abonament w Orange. 14,90/mc umowa na 18 miesięcy, niestety krótszych nie ma + 29zł aktywacja. Na moje szczęście można było zapłacić z góry za całość. Czyli 268zł + 29 + 10 razem 307zł. Za karty z limitem danych płacili byśmy 25zł/mc

Na wszystko wydaliśmy 1284zł, wpłat było na 1150. Mam nadzieję że znajdą się kolejni chętni na dołożenie się do stacji.

Awatar użytkownika
nindza
Deska: paździerz
Latawiec: pompowany
Postawił piwka: 3 razy
Dostał piwko: 16 razy
Kontaktowanie:

Post07 lis 2013, 22:02

r.sidor
Deska: north select
Latawiec: north/vegas, rebel, evo
Dostał piwko: 1 raz

Post07 lis 2013, 22:38

Mikolpa pisze:Tak na poważnie to dobrze że Bielany w miarę blisko bo już się bałem że stacja będzie unieruchomiona na dłużej. Na sima byśmy czekali z tydzień a adapter to koszt 10zł
Mamy wykupiony najtańszy abonament w Orange. 14,90/mc umowa na 18 miesięcy, niestety krótszych nie ma + 29zł aktywacja. Na moje szczęście można było zapłacić z góry za całość. Czyli 268zł + 29 + 10 razem 307zł. Za karty z limitem danych płacili byśmy 25zł/mc

Na wszystko wydaliśmy 1284zł, wpłat było na 1150. Mam nadzieję że znajdą się kolejni chętni na dołożenie się do stacji.

hej, podoba mi się cała wasza akcja i zgranie z tą stacją, chętnie się dołożę, zresztą mieciów to i mój rodzimy spot! mogę puścić przelew, lub podać komuś z was jakbyśmy się spotkali na pływanku, jeżdżę a6 kombi bez koloru (czy jak to nazywają srebrny metalik) z nalepką waveamigos na tylnej szybie. pzdr rad

Awatar użytkownika
sander
Postawił piwka: 5 razy
Dostał piwko: 11 razy
Kontaktowanie:

Post07 lis 2013, 22:58

Mikolpa pisze:...

Jak wprowadzimy logowanie na stronie to pewnie szybko się znajdą :wink:
A tak na poważnie to myślę że musimy lepiej dotrzeć do środowiska WS, znajomy wspominał że jest u nich zainteresowanie tym projektem i jak będzie potrzeba to jeszcze 10 osób znajdzie. Jak będę miał okazję to pogadam z nim na ten temat.

Awatar użytkownika
Fikus
Dostał piwko: 28 razy
Kontaktowanie:

Post08 lis 2013, 09:41

cholerne forum mie dzisiaj zdołowalo z samego rana, czas zacząć czytać horoskopy...
Załączniki
Snap133.jpg
Snap133.jpg (23.98 KiB) Przejrzano 2118 razy

Awatar użytkownika
lockin
Deska: T5
Latawiec: RRD
Dostał piwko: 2 razy

Post08 lis 2013, 09:52

Piotrbyku pisze:Mietków , eurosee berzdorfen , a może zmiana kitakrzakowego na ...
http://www.rene-egli.com/pl/webcam/ wbijam w grudniu od 2 do 9 .12 / w tym terminie lagoona ma byc pełna /na mikołaja , zawsze dostaje rózgi to w tym roku sam sobie zrobię prezent :D - wylot z wrocka :D :D :D jakby ktoś miał podobne plany to :thumbsup:

Byłem tam w tym roku od 1do 9 stycznia. Pływania prakrycznie 1 dzien i tylko na 12m. Tak że w tym terminie już nigdy więcej. Dobrze ze nie tylko na to sie nastawialem...
Za to znajomi ktorzy byli ze mna polatali ale na paraglidzie.

Po stronie oceanu lepiej zebys mial rescue bo ocean wciaga i to szybko :thumbsup:

Awatar użytkownika
Mikolpa

Post08 lis 2013, 16:09

Fikus pisze:cholerne forum mie dzisiaj zdołowalo z samego rana, czas zacząć czytać horoskopy...

:lol:

Jak już jesteśmy przy kolegach z KF to jakiś czas temu Piotrbyku sprzedał mi świetny kawał. Może są tacy co go nie słyszeli.

Czym różni się kolega kajter od przyjaciela kajtera?
Tym że kolega czasami pomoże wystartować i wylądować latawca.... a przyjaciel rozplątuje splątane w makaron linki :lol:

Awatar użytkownika
Mikolpa

Post08 lis 2013, 16:23

Myślałem że pływanie na płaskiej wodzie na mietku jest nie możliwe. Wczoraj poczułem to pierwszy raz :wink:
Sander miałeś racje, przy wyspach jest jak po stole. Poziom wody jest bardzo niski. Z tego co się wczoraj dowiedziałem mają już go nie obniżać, wręcz podwyższyć o 1 metr.
Obrazek
Szkoda że mój telefon robi zdjęcia w gównianej jakości, bo to byłoby moim ulubionym

Awatar użytkownika
Piotrbyku

Post08 lis 2013, 16:32

Goście odpowiedzialni za poziom wody na Mietku , jak czytają to forum to dopiero mają mętlik w głowie . na wiosnę wszyscy płakali że poziom jest za wysoki a tera znów że za niski , .."jeszcze sie taki nie urodził co by kiterom dogodził ..." :D :D :D
Paweł co to za paralotnia , coś mi się wydaje że to będzie około 18 metrów isn't it ?

Awatar użytkownika
sander
Postawił piwka: 5 razy
Dostał piwko: 11 razy
Kontaktowanie:

Post08 lis 2013, 16:45

Jutro Eurosee, niedziela odpoczynek a w poniedziałek Rozkos już w mało komfortowej temperaturze :think:

Awatar użytkownika
Fikus
Dostał piwko: 28 razy
Kontaktowanie:

Post08 lis 2013, 18:02

sander pisze:Jutro Eurosee, niedziela odpoczynek a w poniedziałek Rozkos już w mało komfortowej temperaturze :think:

thaa, palcem po globusie jak w przedszkolu, to byli czasy... Teraz kompletujemy quivery, boxy idą na relingi i bary w których 1piwa nie zamówisz
:-)

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”