Ja sie wlasnie waham, planuje rano wstac i sprzawdzic meteo. Na ch3 jest sroga prognoza. A Draga bedzie fajna lub nie w zaleznosci od kierunku i jak ten cypelek bedzie dzialal.
Wrogu pisze:Ja sie wlasnie waham, planuje rano wstac i sprzawdzic meteo. Na ch3 jest sroga prognoza. A Draga bedzie fajna lub nie w zaleznosci od kierunku i jak ten cypelek bedzie dzialal.
mamy podobne rozkminy jak tu wybrać dobry odcinek żeby złapać jak najwięcej side przy takiej rotacji
Wyglada na to ze dzis wiekszosc postawila na Drage. Juz 4 kajty na wodzie ale rozklada sie wiecej. Po drodze nikogo. Chlopaki na 9 maja duzo. Na brzegu zmierzone max 24, ale widac ze u gory duzo wiecej
11.30-12.30 byłem w Kuźnicy na zachodniej plaży od portu nikogo od Władka na wodzie pizgawka a miałem najmniej 13 lało postanowiłem że wrócę do chaty na wysokości Pucka widziałem że się na Półwyspem zaczęło się rozpogadzać
W Rewie o godz. 10 tej nie było nikogo,zdecydowaliśmy ,że jedziemy na Dragę.Niestety mieliśmy tylko 11-stki i niepopływaliśmy Do chłopaków z Iławy - nie zapakowaliście przez przypadek naszej żółtej pompki cabrinha? Jakby co to proszę o info Pozdro.