ni_knight pisze:Rewa 28 węzłów średnio, max 45
KarlsonzDachu pisze:ni_knight pisze:Rewa 28 węzłów średnio, max 45
wolne żarty byłem i pierwszy raz nie mogłem siodemki dociągnać do brzegu po wystartowaniu. jakby było 45 to by nie było takich problemów
ni_knight pisze:KarlsonzDachu pisze:ni_knight pisze:Rewa 28 węzłów średnio, max 45
wolne żarty byłem i pierwszy raz nie mogłem siodemki dociągnać do brzegu po wystartowaniu. jakby było 45 to by nie było takich problemów
Odczyt z wiatromierza z brzegu. Dla mnie za dużo na 7m. Nawet się nie rozpakowałem
KarlsonzDachu pisze:Dziiwne. Taki wiatromierz widziałem z 54knotami i nawet pływanie było, a tu 46, a ja ciągnąłem dupę po piachu jak piesek przy kupci...
Fred :: TeamKatapa pisze:KarlsonzDachu pisze:Dziiwne. Taki wiatromierz widziałem z 54knotami i nawet pływanie było, a tu 46, a ja ciągnąłem dupę po piachu jak piesek przy kupci...
inna gęstość powietrza przy 5stopniach niż przy 20
Fred :: TeamKatapa pisze:KarlsonzDachu pisze:Dziiwne. Taki wiatromierz widziałem z 54knotami i nawet pływanie było, a tu 46, a ja ciągnąłem dupę po piachu jak piesek przy kupci...
inna gęstość powietrza przy 5stopniach niż przy 20
KarlsonzDachu pisze:Dziiwne. Taki wiatromierz widziałem z 54knotami i nawet pływanie było, a tu 46, a ja ciągnąłem dupę po piachu jak piesek przy kupci...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 59 gości