magi11 pisze:Hej zastanawiam sie nad zakupem 2 latawca na silniejszy wiatr. Waze 50kg i plywam na North Rebel 9m. Czy dokupienie rebela 7m to dobra opcja, czy lepiej zdecydowac sie na 6m?
on police pisze:co sadzicie o desce nobile t5 z 2014 roku jako pierwsza deske do plywania
on police pisze:co sadzicie o desce nobile t5 z 2014 roku jako pierwsza deske do plywania
Theo pisze:
Teraz moje pytanie: Czy przy wadze 68-72kg deska 128x39,5cm bedzie odpowiednia?
Jestem nastawiony na szybki progres. Śmigam już od paru lat na WS i snowboardzie (wszystkiego uczyłem się sam) wiec myślę, że kite'a też ogarnę. Chcę też kupić latawiec treningowy, żeby nie styrac wodniaka na dzieńdobry, a potem żona i reszta rodziny będzie się szkoliła.
Rozumiem, że do nauki powinna być większa decha, ale jak już ogarnę to będzie ok?
Pozdro
daraka pisze:hejka,
właśnie dołączyłem do forum. Zacząłem pływać w lipcu 2013, ok 8 godz na wodzie, jestem mega początkujący, chociaż wychodzę już z wody bez większych problemów. Ważę 88 kg i chcę kupić sprzęt. Mam ciekawą ofertę: Slingshot KEY 2011 z deską, podobno prawie nieużywany.
Jutro mam go obejrzeć na sucho. Proszę podpowiedzcie co myślicie o takim kajcie pod kątem potrzeb początkującego i na co mam zwrócic jutro uwagę oceniając kajta przed zakupem.
wielkie dzięki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości