Viren pisze:Drogi Panie Dariuszu,
Jaka jest Pana opinia w przypadku, gdy kogoś po prostu nie stać na kurs instruktorski IKO, który Pan tak zachwala? Jak nie patrzeć kurs IKO jest praktycznie 3x droższy od POIK.
Drogi Panie Viren?
Pan poczytał ten wątek w ogóle? - nie zestawiam kursów POiK z kursami IKO - a z PZKite
rozumiem antagonistyczny Pana stosunek - jako człowieka od POiKu
gdyby nie ten wątek, pojęcia by Pan być może nie miał, że PZKite Kursy Instruktorskie organizuje

jako , że ukończył Pan kurs POiKu przed powstaniem PZKite - jeśli wspomniany Pan POiK uniesie kciuk w górę - Pańskie uprawnienia zostaną przez PZKite zunifikowane..
..jeśli.. tyle w temacie - w potyczki z Panem, Pan wybaczy - nie wchodzę
SurfSzkoła.pl pisze:Ja też znam żenujące przykłady "instruktorów", którzy szukali pracy w Jastarni, a doświadczenie mieli na poziomie "body dragów w zeszłym roku" i również pominę nazwiska:)
W szkołach w Jastarni nie wyszło ale po tygodniu szkolili z powodzeniem w jednej ze szkół na Ekolagunie.
.
... TO PRAWDA - ja też znam - JEDNEGO

o TEGO :

..przyznasz - całkiem przyzwoicie rozwinięte body dragi na fotce
PACZ jak się można rozwinąć ucząc z lepszymi
krótko - jeden z najlepszych instruktorów w WAKE.PL (więcej szkół kite na Ekolagunie nie ma

) - i stawiam Jego poziom pływania przeciw Twojemu

- zapraszam na zawody, sporo ich będzie w tym sezonie, by poszerzyć CV - nie tylko jako uczestnik ..
..jednak z tego co wiem - jeszcze nie wpadł na pomysł organizowania kursów instruktorskich
mimo wszystko nie wypowiadał się źle o SurfSzkole - i z tego co mi wiadomo, chcieliście Go tam ..tyle że ..nie było u Was po prostu pracy

w maju robi Kurs IKO - nie - nie u nas - u nas już brak miejsc

we wrześniu zapraszamy, ale Ty chyba masz IKO jak każdy, poważnie myślący o pracy w branży szkoleń kitesurfingowych..
peace