adrianoos pisze:A jak teraz ?
Maxx pisze:Dziś z rana było cudownie na półwyspie, od 7;30 do 10:30 bajka!
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
wczoraj rozbiłem swoją 12MWILCZ pisze:Wczoraj przeeeeepiękna sesja na Polarisie. Lataliśmy od godz 6 rano do 9 na 12m latawkach. Potem przywiało mocniej i po kawce zeszliśmy na 9m. Wyszło słoneczko i wszystko by było jeszcze lepiej, poza małym szczegółem, przy kolejnym F16, niestety źle wylądowanym moja 9 po spotkaniu z powierzchnią Zatoki Puckiej rozsypała się w pi..u. I cały misterny plan w pi..u i nie wylądował.
Prady morskie rzadza sie wlasnymi prawami. Czesto potrafia zaskoczyc nawet najwiekszych wyjadaczy.mitsu pisze:Cześć, wczoraj Ziomki znaleźli na wysokości Rewy / Rezerwatu po stronie zatoki Gdyńskiej niebieskiego Besta z leashem.
Nikt się nie zgłosił, że zgubił, uno - czy jeździec jest komuś znany, czy komuś wiadomo o takim zdarzeniu aby ktoś zerwał wszystko i wracał wpław? Czy ktoś zgłaszał wiadome Wam zaginięcie osoby, jeśli nie sprzętu ? Może ktoś kojarzy pływając wczoraj kogos na niebieskim bescie ?
Byliśmy wczoraj w Rewce i było sporo bestów, jednak niebieskiego nie kojarze :/
Sprzet raczej nie spłynał z nikąd dalej na tym kierunku, stąd musi to być pływane w Rewie.
kontakt: 796163761
mits
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości