Ziomek. pisze:POIK pisze:
a to jest .."wymowne"?
jeśli współpraca z AWF-ami i promowanie kształcenia kadr w miejscach najbardziej temu dedykowanych można nazwać wymownym, to TAK, jest wymowne.
POIK pisze:Ziomek. pisze:POIK pisze:
a to jest .."wymowne"?
jeśli współpraca z AWF-ami i promowanie kształcenia kadr w miejscach najbardziej temu dedykowanych można nazwać wymownym, to TAK, jest wymowne.
Kristoff pisze:
...Właśnie miałem pytać, co autor grafiki miał na myśli. Czy na kursie POIK uczą jak lać dechą, bo zupa była za słona? Albo, może w bardziej półwyspiarskim klimacie: "Jeb*em Ci, bo nie wiało" ?
POIK pisze: ... cel został osiągnięty.
Crazy Horse pisze: ale kto i po co ma robić kurs POIK to nie wiem zupełnie
Kristoff pisze:
...Właśnie miałem pytać, co autor grafiki miał na myśli
przemjas pisze:Kristoff pisze:
...Właśnie miałem pytać, co autor grafiki miał na myśli
ta laska po prawej to kursantka, a właściwie już po kursie w szkołach bez poik, a ten koleś z dechą kolejny sezon z poik
jeżeli taki odbiór grafiki był zamierzony, to wystarczy pogratulować.... ale na pewno nie pomysłu. To raczej zniechęca a nie zachęca do zrobienia kursu POIK.
POIK pisze:Do dziś, mimo powstania Polskiego Związku Kitesurfingu, pozostajemy jedyną realnie działającą organizacją kształcącą instruktorów,
POIK pisze:- rozpocząć rozmowy z powstałym Polskim Związkiem Kitesurfingu nt. systemu szkolenia w Polsce; czekamy jednak na oficjalne plany PZKite, bo póki co pojawiają się tylko plotki a oficjalnych informacji BRAK (brak nawet póki co www);
POIK pisze:Wspomniany email z POIK musiał trafić do Pana od kogoś bardzo zaprzyjaźnionego,
POIK pisze:Póki co namawiamy do ciężkiej pracy i dbałości o własną szkołę
POIK pisze: POIK nie narzeka na brak chętnych..
POIK pisze:Proszę uwierzyć, że POIK w przeciwieństwie do Pana (nie dopuszczamy myśli, że pana wypowiedzi są stanowiskiem PZKite) naprawdę życzy PZKite wszystkiego najlepszego,
Ziomek. pisze:
odpowiadam: terminy Kursów Instruktorskich i Unifikacyjnych PZKite zostały już podane, min na TYM forum - nie jestem pewien czy jeszcze są na nich miejsca, gdyż w odróżnieniu od pokoiku co było również do przewidzenia rozchodzą się- ale jeśli jest Pan zainteresowany - sprawdzę
osobiście zadbam o zdjęcia i filmy z Kursów Instruktorskich PZKite - bu dostrzegł Pan realne "nowe szaty Cesarza"
POIK pisze:- rozpocząć rozmowy z powstałym Polskim Związkiem Kitesurfingu nt. systemu szkolenia w Polsce; czekamy jednak na oficjalne plany PZKite, bo póki co pojawiają się tylko plotki a oficjalnych informacji BRAK (brak nawet póki co www);
march_in pisze:Ziomek. pisze:
odpowiadam: terminy Kursów Instruktorskich i Unifikacyjnych PZKite zostały już podane, min na TYM forum ..
hmmm w poście, ktory podajesz nie ma zadnych terminów i konkretów. coś przeoczyłem na forum? poproszę o zlinkowanie
Ziomek. pisze:
pozwolę więc sobie podać do publicznej wiadomości Terminy Kursów Instruktorskich PZKite:
26-28 maj 2014 - Kurs Afiliacyjny PZKite dla Instruktorów IKO
9 - 15 czerwiec 2014 - Kurs Instruktorski PZKite
Kiteranger - sam wybierz, czy wolisz Legitymację Instruktorską z podpisem Pana POiKa - czy też PZKite
peace
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości