136 i 138 kompletne
dzisiaj przyszly
2000 za kazda bez negocjacji
bolocork pisze:136 i 138 kompletne
dzisiaj przyszly
2000 za kazda bez negocjacji
bolocork pisze:tak?
sprawdzalem wlasnie ich oferte i maja lub mieli do niedawna
clashe v1 po 2200 za same blaty
Ziomek. pisze:
..podobno w WAKE.PL taniej![]()
peace
Ziomek. pisze:..to zastanów się CO lubisz - i napisz jeszcze raz![]()
Ziomek. pisze:..interesy prowadzi się tak, że przed premierą deski wrzuca się oficjalnie w sieć ponad 20 % off ?
tym bardziej , że w centrali C L A S H - NIKT NIC nie wie nawet o tym "dealerze"
Hi, Dariusz!!!
I repeat: We have no dealers in Poland but you. For sure!!!
It's not possible that any dealer has the 2.0 in Poland because there's no dealers there but you.
Don't worry. We are by your side. We appreciate very much the good work you're doing and we'll try to help you in everything we can.
Anyway, we'll try to find out what's happening! 470€!!! It's not possible! I'll keep you informed.
Best wishes!
Felipe / CLASH
to że ktoś wrzuca mocny dumping - nie przeszkadza Ci - a że ktoś inny "taniej" to już "nie lubisz"
..to zastanów się CO lubisz - i napisz jeszcze raz![]()
peace
bolocork pisze:Ziomek. pisze:..interesy prowadzi się tak, że przed premierą deski wrzuca się oficjalnie w sieć ponad 20 % off ?
tym bardziej , że w centrali C L A S H - NIKT NIC nie wie nawet o tym "dealerze"
Hi, Dariusz!!!
I repeat: We have no dealers in Poland but you. For sure!!!
It's not possible that any dealer has the 2.0 in Poland because there's no dealers there but you.
Don't worry. We are by your side. We appreciate very much the good work you're doing and we'll try to help you in everything we can.
Anyway, we'll try to find out what's happening! 470€!!! It's not possible! I'll keep you informed.
Best wishes!
Felipe / CLASH
to że ktoś wrzuca mocny dumping - nie przeszkadza Ci - a że ktoś inny "taniej" to już "nie lubisz"
..to zastanów się CO lubisz - i napisz jeszcze raz![]()
peace
Ziomek, NIKT NIC NIE WIE O TYM DEALERZE poniewaz w odroznieniu od ciebie ja nie jestem dealerem![]()
Deski wrzucilem na kf w piatek ( w dzien kiedy do mnie przyszly) a premiera byla bodajze w srode dlatego
komentarze typu "interesy prowadzi się tak, że przed premierą deski wrzuca się oficjalnie w sieć ponad 20 % off? " zachowaj dla siebie
pzdr
kowal2x pisze:
po raz kolejny okazuje się, że najlepsiejszy pr-owiec pzkite jest jak połączenie kalego biznesmena z kozią dupą i trąbą
Ziomek. pisze:kowal2x pisze:
po raz kolejny okazuje się, że najlepsiejszy pr-owiec pzkite jest jak połączenie kalego biznesmena z kozią dupą i trąbą
pozwolisz, że powieka mi nie drgnie na twe komentarze![]()
..zainteresowanym , polecam krótką lekturę twoich postów![]()
..wszystkich![]()
i wszystko jasne
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości