Pozostałe nadal aktualne

Oczywiście nowe cały czas dostępne

andrzej k pisze:witam pływałem na tej desce chyba jako pierwszy w centrum polski wydaje mi się ze jest to najlepsze rozwiązanie na nierówny wiaterek i praktycznie nie zniszczalna jedna mała ryska przez 1,5 roku na Przykonie w pomost
sztyvny pisze:polecam deskę, może uratować niejedna sesje w słabo-wiatrowych warunkach. moja 141x43 nie dała rady a na dużej Trans popłynąłem. sprzęcik udostępniony przez yanosika podczas piątkowej wtopy prognozowej na Żninie. dzięki i pozdrawiam
Mikolpa pisze:Jak chcesz coś na jeziora, gdzie ciężko o częste silne prognozy to bierz. Jak chcesz potestować to możemy się spotkać jak kiedyś na Jutrosinie albo zapraszam na Mietka.
Wełniacz pisze:Używam najdłuższej już rok i tak się do niej przyzwyczaiłem, że musi mocno wiać żebym na małej pływał, a na dużej idzie też polataćA i swoją przemalowałem sprayem
![]()
yanosik pisze:Powoli można ścierać kurze z półek w magazynie, bo zostały już tylko ostatnie deski:
Rotation 161x44 Nowa - 1 szt
Thunder 153x44 Nowa - 1 szt
Rotation 153x44 Nowa - 1 szt
Thunder 153x44 Potestowa - 1 szt
Jeśli ktoś liczy na solidny rabat, to jest to ostatnia okazja, bo właśnie jadą do nas nowe Transy 2014 Lightwind : Prime, Pure i Session
Ostatnia okazja by wyhaczyć dla siebie doskonałą słabowiatrówkę w doskonałej cenie!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości