maser pisze:Dzieuje za info.towar w drodze...
maser pisze:8) postaram sie to ogarnac co piszesz,docelowo czego mam szukac twoim zdaniem pod wave z kite?
BraCuru pisze:A ja do nauki polecam wszystko co przypomina wave, jest tanie, nie starsze niż 6 lat, ładnie wygląda, nie ma wody w środku i jest dopasowane gabarytowo do rajdera.
Nadal jeżdżę na "wynalazku" Cabrinhy s-quad. Nauczyłem się na niej chyba 6-7 lat temu i mam kupę miłych wspomnień.
Wiem, że są teraz lepsze, lżejsze deski ale na polski wave (czytaj 4 razy w roku) nadal mi wystarcza. Wolę inwestować w latawce.
Wybaczcie ale śmieję się jak czytam dyskusje żółtodziobów o kupnie pierwszej idealnej deski wave i jak na serio biorą rady wyżeraczy![]()
To mniej więcej wygląda tak:
Robię prawko, za 3 miechy mam egzamin, zastanawiam się nad samochodem więc zapytam Kubicę jaki samochód sprawia mu największą frajdę.
Po tygodniu:
Robert napisał że WRC robi bo musi ale cały czas marzy o bolidzie F1.
Oooo! W takim razie szukam używki bolidu z 2012![]()
Moja rada dla początkujących zawarta jest w pierwszym zdaniu.
mary.dk pisze:jak ktoś chce plywac wave to niestety musi się sporo napodrozowac![]()
choć znam takich co na baltyku regularnie spotykają 5 metrowe fale
BraCuru pisze:Wiem, że są teraz lepsze, lżejsze deski ale na polski wave (czytaj 4 razy w roku) nadal mi wystarcza. Wolę inwestować w latawce.
Wybaczcie ale śmieję się jak czytam dyskusje żółtodziobów o kupnie pierwszej idealnej deski wave i jak na serio biorą rady wyżeraczy![]()
roonek pisze:
A ja z kolei się śmieje jak ktoś piszę i mówi że wave w Polsce się nie da że tylko 4 razy w roku.....
tak samo jak ktoś mówi że sezon krótki...
ps. jak ktoś chce to się da) a na foila przyjdzie pewno czas po siedemdziesiątce;p
pozdro
Ziomek. pisze:... a ja nie mogę wyjść z zakwasów i zmęczenia od pływania od 1,5 miesiąca..
W Polsce, na desce TT, najczęściej z butami..
peace
mary.dk pisze:nie da się szkolić, nie da się plywac, nie da się zyc
MASAKRA !!!
roonek pisze:ps. jak ktoś chce to się da) a na foila przyjdzie pewno czas po siedemdziesiątce;p
BraCuru pisze:mary.dk pisze:nie da się szkolić, nie da się plywac, nie da się zyc
MASAKRA !!!
Nie jestem pewien jak odczytywać powyższe. To w końcu masakryczna wiatrowo wiosna czy to taki żart?
mary.dk pisze:się zobaczy, bo w prognozy już przestałem wierzyc![]()
..
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości