Wełniacz pisze:Mariusz mi wszystko działa codziennie i teraz też
Juz jest OK
Kobra pisze:Hej, jestem ze Szczecina i chcę sobie zrobić trip z koleżanką do trójmiasta i okolicie...oczywiście latawce biorę. Macie może jakieś ulubione miejscówki, które warto zobaczyć ? balety ?bądź w rozsądnej cenie noclegi? Z góry dziękuję !!
Kobra pisze:Hej, jestem ze Szczecina i chcę sobie zrobić trip z koleżanką do trójmiasta i okolicie...oczywiście latawce biorę. Macie może jakieś ulubione miejscówki, które warto zobaczyć ? balety ?bądź w rozsądnej cenie noclegi? Z góry dziękuję !!
Wełniacz pisze:Cały dzień miałem wolny a żadna prognoza nic nie pokazywała a na kamerce masa latawców niech to ......![]()
Stawny pisze:Kobra pisze:Hej, jestem ze Szczecina i chcę sobie zrobić trip z koleżanką do trójmiasta i okolicie...oczywiście latawce biorę. Macie może jakieś ulubione miejscówki, które warto zobaczyć ? balety ?bądź w rozsądnej cenie noclegi? Z góry dziękuję !!
Zapytaj 2 dni przed przyjazdemwybór miejscówki determinuje progno, inaczej niż z baletami
Wełniacz pisze:Cały dzień miałem wolny a żadna prognoza nic nie pokazywała a na kamerce masa latawców niech to ......![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 18 gości