ciechan pisze:Witam
W związku z powyższym chcemy już zakupić indywidualny sprzęt. W grę wchodzą dwa latawce( 12-13m) , deseczki i letnie pianeczki w przyszłości kolejne dwa 8-9m. Proszę o info gdzie i konkretnie, jaki sprzęt możemy przetestować bez większych podchodów i proszenia się:P na terenie trójmiasta i okolic. ów.
ciechan pisze:Tak na marginesie po „przeczytaniu całego internetu” napaliłem się na dekę clash plus do tego pady naish apex co sądzicie na temat takiego mariażu czy w ogóle pasują?(albo inne propozycję), bo na razie kolana mi wysiadają na airush switch 2011 135cm.
Maxx pisze:ciechan pisze:Tak na marginesie po „przeczytaniu całego internetu” napaliłem się na dekę clash plus do tego pady naish apex co sądzicie na temat takiego mariażu czy w ogóle pasują?(albo inne propozycję), bo na razie kolana mi wysiadają na airush switch 2011 135cm.
A czemu to nie chcesz padów Clash?
Moim zdaniem są w czołówce
ciechan pisze:Nie omieszkam sprawdzić. Tak jak już wspomniałem „jesteśmy lamerami” i wolał bym się uczyć na błędach innych itp. Wagowo wypadam 83kg”na golasa tuż o świcie po kawce… planowana redukcja 77:P” A tak całkiem serio niech ktoś mnie zwolni z myślenia i zapoda zestaw dla początkującego coś pomiędzy śpiącym cabrinha vectorem( niewątpliwy atut duży zakres wiatrowy „ospałość” na barze „nie kara za błędy”) a naish torach kocurem „mam wrażenie, że nie daje kompromisu-zaliczone z 10 halsów”. Jedna deska chyba jest ważniejsza bo w pierwszej kolejności siadają mi nogi więc im lepsza deska tym więcej czasu na wodzie=się skill. Im więcej czytam na temat desek tym bardziej czuję się „jak kobieta” bo na tą chwilę to co ta za różnica czy 134cm czy 138cm czy te 4cm robią aż taką znaczącą różnicą????
ciechan pisze:Im więcej czytam na temat desek tym bardziej czuję się „jak kobieta” bo na tą chwilę to co ta za różnica czy 134cm czy 138cm czy te 4cm robią aż taką znaczącą różnicą????
Ziomek. pisze:ciechan pisze:Im więcej czytam na temat desek tym bardziej czuję się „jak kobieta” bo na tą chwilę to co ta za różnica czy 134cm czy 138cm czy te 4cm robią aż taką znaczącą różnicą????
..zapytaj kobiet![]()
peace
onzo pisze:Ziomek. pisze:ciechan pisze:Im więcej czytam na temat desek tym bardziej czuję się „jak kobieta” bo na tą chwilę to co ta za różnica czy 134cm czy 138cm czy te 4cm robią aż taką znaczącą różnicą????
..zapytaj kobiet![]()
peace
Moja mówi, że robi
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości