Sytucja a w zeszłym roku, chce wyjechac autem o 21-22 brama na kłodke, idzie do własciciela, ze to kryminał, ze ludzie, ze pozar, ze strach, a ten, ze stoickim spokojem, ze ciec niechcacy zamknął

leons777 pisze:
"osoba która mi to zasugerowała, o wyjątkowo cygańskiej urodzie i sposobie bycia, wzbudziła we mnie uczucie lekkiego niepokoju o mój pojazd pozostawiony bez żadnego nadzoru."
Kasper pisze:Podobnie wygląda sytuacja z szortami na piankę. Słyszałem już co najmniej kilka różnych koncepcji uzasadniających, a wręcz zdroworozsądkowo nakazujących ich noszenie. A jedna lepsza od drugiej. Jakby nie można było przyznać się, że to zwyczajnie dla lansu
Kasper pisze:Więc proszę, nie uzasadniajmy szpanerstwa...
Moda – w potocznym rozumieniu oznacza potrzebę naśladowania innych, aby się identyfikować z nimi, ta psychiczna potrzeba najdobitniej jest widoczna w ubiorze. Moda występuje także w innych dziedzinach życia społecznego. Wiąże się z pojęciem stylu, ale nie jest jego synonimem podobnie jak pojęcie elegancji. Może być modny ubiór, wygląd, sposób zachowania, lecz także styl muzyczny, styl artystyczny, światopogląd czy pewien sposób postępowania, czyli ogólnie rzecz biorąc styl życia, który jest popularny w jakimś czasie w jakimś środowisku. W węższym znaczeniu słowo moda odnosi się do projektowania ubioru. Moda zawsze posiada grupę, która pierwsza inicjuje naśladownictwo czegoś, najczęściej form ubioru. Natomiast styl w modzie jest związany z indywidualnym, przystosowanym do potrzeb psychicznych określonego użytkownika sposobem wyrażania siebie poprzez formę ubioru.
Cel ozdobny − zdobi człowieka, podnosi jego godność;
Piotrekb pisze:Ad Maszo - nie byłem ale proceder jest mi znany. Na innych kempingach również zdarza się miły "service" (głównie dotyczy to szlabanistów).
..
kowal2x pisze:a może po prostu niektórzy chcą zakryć swoje nieatrakcyjnie wyglądające w obcisłej piance 4 litery? może na co dzień nosisz latex i ci to nie wadzi, ale niektórzy czują się w takim stroju mało komfortowo...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości