Sent from my iPhone using Tapatalk
śnieży pisze:pytanie do użytkowników klesza, da się coś zrobić żeby ten górny rzep nie odczepiał się po każdej glebie (a czasem i bez gleby po skoku, zmianie nogi czy ogólnie bez wyraźnego powodu)? trochę to irytujące - to standard czy tylko u mnie się tak dzieje?
śnieży pisze:
i drugie pytanie - też wam tak obija pięty? pływałem wcześniej w kapciach NKB i tam była regulacja twardości przez wkładki. tu czegoś takiego nie ma i po 3 dniach pięty odpadają, to problem mojego pływania tylko na prognozy i braku stałego równomiernego przygotowania, czy generalnie te pady obijają stopy po kilkudniówkach?
śnieży pisze:
zastanawiam się czy to nie przez regulację na wodzie która czasem mi się zdarza... regulujesz sobie w ogóle strap na wodzie? bo może rzep słabiej łapie jak jest mokry i stąd to
śnieży pisze:pytanie do użytkowników klesza, da się coś zrobić żeby ten górny rzep nie odczepiał się po każdej glebie (a czasem i bez gleby po skoku, zmianie nogi czy ogólnie bez wyraźnego powodu)? trochę to irytujące - to standard czy tylko u mnie się tak dzieje?
i drugie pytanie - też wam tak obija pięty? pływałem wcześniej w kapciach NKB i tam była regulacja twardości przez wkładki. tu czegoś takiego nie ma i po 3 dniach pięty odpadają, to problem mojego pływania tylko na prognozy i braku stałego równomiernego przygotowania, czy generalnie te pady obijają stopy po kilkudniówkach?
śnieży pisze: i drugie pytanie - też wam tak obija pięty? pływałem wcześniej w kapciach NKB i tam była regulacja twardości przez wkładki. tu czegoś takiego nie ma i po 3 dniach pięty odpadają, to problem mojego pływania tylko na prognozy i braku stałego równomiernego przygotowania, czy generalnie te pady obijają stopy po kilkudniówkach?
Rajlor pisze:Mam to samoCzęsto rzep się odpina, nawet po wylądowaniu. Jeszcze często mi tylna stopa wypada ze strapa, zdarza się, że przed pływaniem zaciskam rzep na maksa a później sam się luzuje...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości