alvaro pisze:Byłem tam dzisiaj po południu koło 16 i nic nie wiało. Wyjazd traktowałem jako poznanie spotu... znalezienie miejsca zajeło mi godzinę... najpierw wpisałem ul. Polną Goczałkowice... to mnie mapa poprowadziła zupełnie gdzie indziej... potem była operacja znajdowania facebookowego zdjęcia z danymi lokalizacyjnymi co nie było takie proste spośród zdjęć jakie znajdują się na profilu... potem wprowadzenie współrzędnych do map google... potem dojazd i szukanie tej dróżki.. ze 3x przestawiałem auto aż w końcu trafiłem!
Prościej byłoby na głównej stornie profilu facebookowego w zakładce informacje wpisać dokładną lokalizację GPS a nie na jakimś tam zdjęciu.
Albo dane do nawigacji miejscowość - Wisła Wielka ul. Polna 11 i po kłopocie... a nie takie szukanie od Annasza do Kajfasza i wkurzanie się
alvaro pisze:Goczałkowice ul. Polna,
Stix pisze:alvaro pisze:Goczałkowice ul. Polna,
No tak, z Goczałkowic z ul. Polnej raczej nie ma takiej możliwości żebyś zobaczył jakiegoś Kita. Chyba że ktoś akurat będzie miał wysokie loty bo to 13km od spotu
netmaniak28 pisze:Stix pisze:alvaro pisze:Goczałkowice ul. Polna,
No tak, z Goczałkowic z ul. Polnej raczej nie ma takiej możliwości żebyś zobaczył jakiegoś Kita. Chyba że ktoś akurat będzie miał wysokie loty bo to 13km od spotu
Podajcie normalnie kordy gps i będzie super[emoji2]
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 33 gości