IKOgenius pisze:Jeżeli ktoś ma lub miał ten latawiec, to powiedzcie mi coś na jego temat.
Wojtek Janaszek pisze:Ze swojej strony polecam Besta GP,
Wojtek Janaszek pisze:Ze swojej strony polecam Besta GP,
Pewnie tylko 50fifty łatwiej dostać. Ale to uczucie wyższości jak wszyscy na zatoce wychodzą na Rebelach, Evo, Vegasach, Kahoonach, RPM-ach, RRD...
Ziomek. pisze:...ostatnio właśnie o tym dyskutowałem z Jackiem i Asią, że przy dwóch riderach o tych samych umiejętnościach na akwenie
jeden na BOW drugi na C - ten drugi czuje się pro
Ziomek. pisze:...ostatnio właśnie o tym dyskutowałem z Jackiem i Asią, że przy dwóch riderach o tych samych umiejętnościach na akwenie
jeden na BOW drugi na C - ten drugi czuje się pro
dpacior pisze:Nie kumam, po co taka spina,jak chce skakać na razorze przez zenit, to niech skacze i na fuelu, jego kasa, jego latawce, jego czas na wodzie i jego zajawka.
Pozdrawiam i życzę mniej spiny wraz z ocenianiem innych i posądzaniem o kaleczenie tylko dlatego ze nie są prosami....
IKOgenius pisze:Miało być trochę opinii o nobile FIFTY a skończyło się na tym, że każdy poleca mi co mu się tam podoba![]()
Chciałbym mieć inny kite a nie, wszyscy takie same
boldek pisze:dpacior pisze:Nie kumam, po co taka spina,![]()
.. życzę mniej spiny wraz z ocenianiem innych i posądzaniem o kaleczenie......
Jaka znowu spina? .
Wojtek Janaszek pisze:.. Ale to uczucie wyższości jak wszyscy na zatoce wychodzą na Rebelach, Evo, Vegasach, Kahoonach, RPM-ach, RRD...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości