Wam też się zacina?

BraCuru pisze:GURU 10.5 pisze:
Spoko ten foil; backroll, one foot, zwrot ze switch'a, sztag, cruising, cruising...,git zabawa...
A prosiłem: zapomnij![]()
Trudniej Ci się powstrzymać niż mi![]()
GURU 10.5 pisze:A serio, wg mnie bardzo fajny/ciekawy odłam kite;a, tyle, że raczej nie na wave i ze stricte jazdą łejwową nie ma wiele wspólnego jak wszyscy widzimy na filmiku
profistyle pisze:Z doświadczenie życiowego wiem ze esencją wave riding czy to WS czy Kite
jest jazda z falą- pomagamy sobie troche żaglem i kitem- ale pcha nas fala.
Foila fala nie pcha- filmik Bracuru to tez wyraznie pokazuje.
andrzej pisze:Nie ma czego rozumieć , chłop wymyślił sobie że sprzeda wszystkim pływającym swoje deski - kropka .
Smokie pisze:śmichy chichy a w przyszłym roku pewnie już każda licząca się firma będzie miała swojego hydro foila
profistyle pisze:Foila fala nie pcha- filmik Bracuru to tez wyraznie pokazuje.
Crazy Horse pisze:Marek, ja naprawdę nie rozumiem, dlaczego jako czynny zawodnik i przede wszystkim działacz PSK i PZKite snujesz takie wizje i tracisz czas na wykresy, porównania takich rzeczy, przez które ludzie Cie prześmiewają![]()
Bez urazy ale nikt normalny, pływający wave nie przesiądzie się w życiu na stałę na Foil Wave, bo to zaprzecza wszystkiemu, o czym było tu wcześniej pisane.
Dam sobie 2 ręce i coś więcej obciąć, że Foil nie ma prawa się przyjąć na falach wśród mas.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości