Dwa miejsca wolne.
Start jutro 6:00 z okolic Bemowa.
Ghostrider pisze:Jestem z Olsztyna i chetnie bym sie jutro z kims zabral do Krynicy, ewentualnie mozna moim samochodem pojechac.
Wełniacz pisze:Zaryzykuje stwierdzenie, że to było najlepsze pływanie w mojej prawie 3 letniej karierze... wiatr rewelacyjnie równy i mocny na 11m obstawiam ciągle 9m/s a chwilami 10Mega ciepło i w opasce się zgrzałem po 2,5h pływania. Gdyby jeszcze Mincek do serca sobie moich słów nie wział... jak się zgubi GoPro to ... będzie pretekst żeby nowszy model kupić... i 2 osoby nie zgubiły a Mincek dla potomnych jak wyschnie zalew niespodziankę na dnie zostawił z fajnym materiałem video ... także dzisiaj filmików nie będzie
Kto nie przyjechał niech mocno żałuje
Mincek pisze:Co do najlepszego od 3 lat to bym polemizowal, ale fakt bylo wybornie. Rowno, wietrznie i na wodzie cieplo, w wodzie troche gorzej. Kondycja -10co do go pro to na mnie nie zwalaj :p pytalem sie czy odpadnie, a nawiasem cholera wie co puscilo bo rzep sie trzymal
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości