boldek pisze:Hej, planuję pływanie w środę lub czwartek...
..środa raczej niepewna, kręci i stabilizuje się - od czwartku - dobrych kilka dni - może i do tygodnia pływania

..choć 17 C , jak ostatnio, nie będzie

peace
boldek pisze:Hej, planuję pływanie w środę lub czwartek...
zeus1410 pisze:Planujemy Peck jak się utrzyma
Oczywiście czwartek[emoji305]
Bangerek pisze:Nie lepsze oslonino? Tez sie nastawiam na czwartek, a jest bliżej, nie trzeba nosić sprzętu.
boldek pisze:W Pucku zostawiasz auto w porcie jachtowym i masz na plażę raptem kilkanaście metrów
boldek pisze:zeus1410 pisze:Planujemy Peck jak się utrzyma
Oczywiście czwartek[emoji305]
Jejeje
Bangerek pisze:Nie lepsze oslonino? Tez sie nastawiam na czwartek, a jest bliżej, nie trzeba nosić sprzętu.
W Pucku zostawiasz auto w porcie jachtowym i masz na plażę raptem kilkanaście metrów
Ziomek. pisze:boldek pisze:W Pucku zostawiasz auto w porcie jachtowym i masz na plażę raptem kilkanaście metrów
..oraz doskonały trening kolan w gratisie![]()
peace
zeus1410 pisze:I czwartek zdechł
boldek pisze: Ale prawda jest taka, że i na Eko, i na Ch3, Dradze, w Pucku, Rewie i gdzie tam jeszcze dalej nasza ukochana zatoka nie sięga - wszędzie tam doświadczysz czopu, to tylko kwestia z której strony i jak mocno wieje![]()
boldek pisze:Darek, ja wiem że teraz dla Ciebie oprócz Eko i Brasił to tylko jeszcze Rewa się liczy
boldek pisze:Darek, ja wiem że teraz dla Ciebie oprócz Eko i Brasił to tylko jeszcze Rewa się liczy
Ziomek. pisze:nie jest to prawda(...)
Ziomek. pisze:dlatego też pytałem: CO skłania jadących tam (dalej niż np do Chałup) by tam pływać, bo chciałbym poznać te "plusy"
jacamakajta pisze: Wiem, że masz inne zdanie na ten temat, więc nie zamierzam nawet polemizować. Wystarczy mi fakt, że wielokrotnie to zostało sprawdzoneInne plusy sam wymieniłeś, pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości