Ziomek. pisze:Rolnik - szanuję Twoje zdanie - MOIM zdaniem:
odpowiadam dalej MOIM zdaniem:
- SU-2 na pewno nie umrze - działa od początków kitesurfingu w PL (ja pamiętam pierwsze swoje sesje na SU-2 w roku 2002 - od tamtej pory wiele się zmieniło w deskach oraz ..moich wymaganiach

- mercedesami Marek raczej nie pojeździ w najbliższym czasie, chyba że ze swojej edukacji - w polskim kite jak wiemy dużo miejsca na mercedesy nie ma ..zresztą na mercedesy jak i kapelusze Marek ma jeszcze czas

- firmy o Marka by się chciały licytować, i robią to, sęk w tym , że mało którą stać by utrzymać zawodnika na takim poziomie, nawet tylko dostarczając sprzęt - Marek pływa zdecydowanie najmocniej w Polsce - waży też nieco więcej niż piórkowa - KAŻDA deska ma swój kres przy takim poziomie i mocy

- do zdobycia Mistrzostwa Świata PIERWSZĄ

KTOŚ CHĘTNY do pomocy? ..las rąk..
natomiast Mistrzostwo Polski i dwa Puchary Polski z rzędu (ubiegłoroczny i aktualny) Marek MA, w mojej ocenie ma największe szanse na kolejny ..do tego wątku wrócimy dokładnie 16 sierpnia , kiedy wszystko będzie wiadomo

co do butów, po prostu zupełnie nie trafione jest porównanie SU-2 do CLASH , i wiadomo , że w Polsce 30 razy tyle będzie pływających na SU-2 niż na CLASH
z wiadomych powodów, dokładnie odwrotnie jak na świecie, również z powodów wiadomych

na koniec zrymujemisie:
ja na wodzie jestem codzień

peace