w temacie:
znowu to ja muszę być tym niemiłym, wsadzającym kij w mrowisko, choć w kuluarach każdy o tym mówi

staram się zrozumieć decyzje Organizatorów FORDa, którym jestem wdzięczny za mocno profesjonalny wieloletni cykl fajnych zawodów w PL
zawsze udawało się wycisnąć każdy podmuch wiatru , czasem męcząc tym zawodników, chodzących w strefie pieszo pod górę w 12 granicznych węzłach
tym bardziej nie rozumiem decyzji o zakończeniu dziś zawodów, gdy na jutro jest ŚWIETNA, MOCNA , CAŁODNIOWA prognoza
rozumiałbym decyzję, gdyby zawody były rozegrane, choćby pojedyncza by się dokończyła, częściowo bym to rozumiał, choć sam, jako organizator od 11 lat zawodów ( a od 2 lat 2 razy w sezonie - na początek i na koniec sezonu) starałbym się w TAKJIEJ prognozie pociągnąć miarodajną podwójną, choćby po to , by dać szansę takiemu DonKiczce, który trenując dorobił się przez tę zimę kaloryfera lepszego niż Chodakowska (poka poka Paweł

) a przy pierwszym triku urwał linkę i ..po zawodach ..a jest jak wiadomo jednym ze ścisłych faworytów zdecydowanie na pudło
rozumiałbym nawet gdyby zawody nie były rozegrane, ale prognoza byłaby marna lub niejednoznaczna
ale zawody NIE SĄ rozegrane - a progno JEST bardzo dobre na jutro ..
wiem, że w regulaminie jest, że zawody uznaje się za rozegrane jeśli rozegra się race LUB freestyle
RACE się rozegrał..
myślę, że nikt nie odpowie na moje pytanie, chciałbym by powodami nie były jedyne te, o które chodzi , gdy nie wiadomo o co chodzi...
szkoda widowiska i fair play, nawet pierwsza drabinka freestyle nie poszła do końca, dla mnie akurat pewnie na rękę, bo dostając Wojtka Issela, odpadłbym w tej rundzie
rozumiem, że Karolina rozegrana, zdjęcia są, video będzie, przekaz pójdzie..
kolejne super zawody odbyły się ..wg mnie NIE, nie odbyły się..
ALE no na miejscu takiego Marka, który lata po Egiptach, trenuje, zarywa studia , stara się profesjonalnie traktować, będąc wg mnie w najmocniejszej dyspozycji wśród młodych (nie pływałem z Victorem ostatnio

) byłbym MOCNO rozczarowany i szczerze: wqu588ł bym się i lekko podłamał czymś takim, mając szansę na zrobienie już dystansu .. nie wiemy JAK potoczą się losy kolejnych edycji ,
mamy szczęście do wiatru w ostatnich latach ALE - należy brać pod uwagę również scenariusz, że nie zawieje już na żadnej edycji ..obym nie był prorokiem, nie życzyłbym tego , sobie też
szkoda..
peace