Jacek olsztyn pisze:Nasz "właściciel zatoki"ma zawsze rację
![]()
![]()
ktoś jeszcze tego nie rozumie
to w wakacje za karę zostanie w przedszkolu na dodatkowych zajęciach z domyślności zakończonych egzaminem
kto nie zaliczy będzie liszowany
dziara82 pisze:.. i okoliczności wypadku się wyjaśnią. Nawet pewnie zbadają ile miał w wydychanym powietrzu...
boldek pisze:Jacek olsztyn pisze:Nasz "właściciel zatoki"ma zawsze rację
![]()
![]()
ktoś jeszcze tego nie rozumie
to w wakacje za karę zostanie w przedszkolu na dodatkowych zajęciach z domyślności zakończonych egzaminem
kto nie zaliczy będzie liszowany
Kurde, dopiero chwilę temu skończyłem z nim dyskusję w innym wątku (nieco przydługawe posty i dużo cytatów więc niełatwo się czyta) i zajrzałemm poczytać ten wątek, no i widzę że tutaj nasz zatokowy Zorro dopiero
sobie poszalał... To już chyba wiem czemu tam nic do niego nie docierałoi taki jakiś mało skupiony na czytaniu ze zrozumieniem był, a on po prostu na dwa tematy z postami leciał i nie wyrobił od natłoku informacji...
Kuba Gdynia pisze:
W temacie "liszowania"- tak już mamy, że oglądając TVN24 z kolejnym doniesieniem o pijanym kierowcy od razu zabieramy się do wieszania tego C^%$#A
Kuba Gdynia pisze:
A, ale jakoś z prewencja u nas słabo
Kuba Gdynia pisze:Przestaję Was rozumieć- po co ten najazd na Ziomka? Co to ma za znaczenie w TEJ KONKRETNEJ sytuacji
Kuba Gdynia pisze:Po prostu nie mozna nawet watku związanego z wypadkiem zamieniać w jakies forumowe batalie- to jest słabe
boldek pisze:Kuba Gdynia pisze:Przestaję Was rozumieć- po co ten najazd na Ziomka? Co to ma za znaczenie w TEJ KONKRETNEJ sytuacji
Co do tego wydarzenia, to wcześniej już napisano jakie oczami innych podejście ma Ziomek i dlaczego nie spotyka się ono z aprobatą. Większości z osób, które po nim jadą nie chodzi tylko o tą konkretną sytuację, ale ogólnie o podejście Ziomka do wielu tematów. W większości nich pisze jak osoba najmądrzejsza, a inni po prostu uważają, że tak nie jest. Jedni bardziej dosadnie mu to tłumaczą, inni mniej. Są też tacy, którzy dawno dali sobie spokój bo Ziomek i tak wywinie kota ogonem i zaraz się zacznie przeinaczanie. Ziomek rzadko przyzna, że ktoś ma rację, bo jego prawda to ta najprawdzisza prawdaJa takiego podejścia nie toleruję i gdy nie ma racji, to mu to piszę. Jak ma rację, to nie mam powodu do negowania. Ma spore doświadczenie, obycie ze sprzętem, warunkami, to fakt. Ale gdy wyśmiewa kogoś, czy inny punkt widzenia, to i ja wyśmiewam jego, bo dlaczego on ma prawo, a ktoś jak mu zwróci uwagę, czasem z przekąsem, to już coś jest nie tak? Wg mnie nabyte doświadczenie, ilość wypływanych godzin i postów na tym forum nie daje mu podstaw do bycia tak butnym, jakim w moich i nie tylko oczach jest.
Dla porównania - BraCuru również człowiek legenda, ale w innym tego słowa znaczeniu. Zawsze pomoże doświadczeniem, doradzi, czasem lekko zgani, ale w jakże odmiennym stylu niż Ziomek. Jak nie ma racji i ktoś mu to wypomni, to się poprawi w słowach, jakoś łatwiej mu przyznać się do błędu czy uznać czyjś punkt widzenia. Do niego nie raz pisałem w sprawie porad na PW, do Ziomka chyba nigdy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość