maniek1975 pisze: No ale jak się ktoś czuje niedoceniony niech kupi sobie inny wypasik za 3000zł .....![]()
![]()
Ziomek powiedz sam szczerze. Jakość sprzętu większości firm zbliżyła się niesamowicie. Cabrinha ozone Best core NORTH itd.. Czy da się powiedzieć że coś jest złe... Su-2 nasza rodzima deska w 100 %. dogoniła czołówkę.
maniek1975 pisze:Ziomek powiedz sam szczerze. Jakość sprzętu większości firm zbliżyła się niesamowicie. Cabrinha ozone Best core NORTH itd.. Czy da się powiedzieć że coś jest złe... .
maniek1975 pisze:.. Su-2 nasza rodzima deska w 100 %. dogoniła czołówkę. ..
Ziomek. pisze:maniek1975 pisze:Ziomek powiedz sam szczerze. Jakość sprzętu większości firm zbliżyła się niesamowicie. Cabrinha ozone Best core NORTH itd.. Czy da się powiedzieć że coś jest złe... .
TAK
w KAŻDEJ z firmmaniek1975 pisze:.. Su-2 nasza rodzima deska w 100 %. dogoniła czołówkę. ..
również prywatnie lubię właściciela SU2 - Karasia - szanuję i doceniam trud jaki wkłada
co nie znaczy, że, z TEGO powodu mam chwalić te deski
sprzedaż jest - niezła - w ogromnej większości dla początkujących , którzy zachęceni są nieporównywalnie najniższą ceną na rynku
po poczuciu o co chodzi w tym sporcie - po poczuciu wody - i spróbowaniu niemal jakiejkolwiek innej deski - prawie wszyscy wymieniają
to co tu piszę, to nie są myśli wyssane z palca - KAŻDY o tym wie, że tak jest
KAŻDY pływający na plaży nieoficjalnie powie, że nie "umie" na SU2 pływać i nie wie jak można to kupić
z iloma riderami już o tym rozmawiałem.. od ilu lat..
na forum nikomu nie chce się pisać , zwłaszcza "niemiło"
mi się jeszcze chce
ile osób już się przekonało o tym co piszę, kupiło - popływało - wymieniło - i nigdy już nie wróciło
ile jeszcze się przekona ..
na tym forum są SETKI doświadczonych osób które mają to samo zdanie..
które lubią swoje deski - ale i ne innej mogłyby pływać ..poza Su2ilekroć to słyszę..
KTOKOLWIEK GDZIEKOLWIEK na świecie pływa na nich?
jakiś dobry rider?
peace
Brutus pisze:Ziomek , mam su2 ... pływa mi się ok , nie wiem jaką mógłbym poczuć różnicę. W takim razie następnym razem gdy będę na półwyspie rozumiem że mogę do Ciebie wbijać i dasz mi coś co mnie przekona do zmiany ?
Brutus pisze:PS. Składane nobile kosztują ponad 3 tys i sporo osób je ma (znam kilka).
matsyb pisze:
Czy przypadkiem Marek Rowiński nie zdobył Mistrzostwo Polski na su2??
maniek1975 pisze:.. Jak ktoś woli dać za chińska deskę 1000 zł więcej wolny wybór...
Ziomek. pisze:
a na ilu pływałeś?
bo jeśli jedyną na jakiej byś pływał, byłyby drzwi od stodoły, to też by Ci się "OK" pływało
a jeśli nie będziesz chciał zmiany - nie poczujesz różnicy..
poza tym 2 letniej deski , na której dam Ci popływać nie znajdziesz taniej, niż obecny aktualny nowy model SU2 w folii..
to jest ARGUMENT za zakupem taniochy ..ale myśląc już perspektywicznie, o sprzedaży kiedyś - raczej przeciw..
maniek1975 pisze:No to gdzie produkują wszyscy. Ciekawe czy np roby Naish zapakuje Ci i sprawdzi osobiście deskę robioną w Chinach. W Su 2 dla odmiany mam tą pewność Wcześniej plywalem na nobile i też chwaliłem bo z Polski..
ZioM powiedz mi np coś o su-2 classic NS 2015 I porównaj do podobnej którą sprzedajesz. Podrzuć parę swoich desek do testów a wydamy werdykt... Opinie o produkcie innym jak sprzedajesz muszą być negatywne?
Po co jest to forum?
Kiedyś na tym forum pisało się o konkretach.
Brutus pisze:Ziomek. pisze:
a na ilu pływałeś?
bo jeśli jedyną na jakiej byś pływał, byłyby drzwi od stodoły, to też by Ci się "OK" pływało
a jeśli nie będziesz chciał zmiany - nie poczujesz różnicy..
poza tym 2 letniej deski , na której dam Ci popływać nie znajdziesz taniej, niż obecny aktualny nowy model SU2 w folii..
to jest ARGUMENT za zakupem taniochy ..ale myśląc już perspektywicznie, o sprzedaży kiedyś - raczej przeciw..
Su2 Big Foot , Su2 prorider , Crazy Fly Raptor , Nobile 555, Nobile 666 - te miałem/mam , jeszcze na kilku pożyczonych próbowałem m.in. składanej Nobile. Różnice jakie potrafiem wyczuć są w padach/strapach (łatwo włożyć stopę, wygodnie, miękko, uciska, trzyma, nie trzyma itd) natomiast samo pływanie - ostrzenie, prędkość, skakanie, lądowanie, skręcanie, stabilność... na każdej robiłem to samo i było ok.
Chce zmiany jeśli poczuje różnicę na lepsze, jakąś różnicę która będzie powtarzalna bo wynika ze zmiany deski a nie np. z różnic warunków wiatrowych, zafalowania czy większej lub mniejszej poprawności wykonania czegoś na wodzie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości