Wełniacz pisze:Jutro ok 11.00 rozpoczęcie sezonu w Kadynach
Nie pisz, że "jutro zaczyna się tu sezon", sezon w kadynkach się zaczął wcześniej A faktycznie to ciągle trwa, niedawno byłem przy Piotrusiu i dzisiaj też objechałem, a Ty się pchasz na drugą stronę do Krynicy; tam laski dopiero w czerwcu się pojawiają, a dzisiaj to chyba towaru nie było Ale fajnie było.
Dobry dzień w Kadynach dzisiaj Niedługo wrzucę wykres z pewnym dokonaniem do którego się z 2 sezony zbierałem Traska z dzisiaj https://connect.garmin.com/modern/activity/1040257082 Specjal dzięki za podwózkę bo miałbym niezły walk of shame 2,5km
Ostatnio zmieniony 05 lut 2016, 21:01 przez Wełniacz, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak trochę niepewnie płynąłem a psycha najwięcej dawała we znaki na samym środku bo jakakolwiek awaria i trochę zonk Ale da się ale takie wycieczki to następnym razem tylko na drzwiach bo sporo bezpieczniej jak wiatr przygaśnie jak w tym przypadku hehe Niedziela półwysep a jutro na 99% przerwa chociaż u mnie nic nie wiadomo wstanę i po 12 na 2h może Krynia hehe
No trasa konkretna, jestem pod duuuzym wrazeniem, tym bardziej ze mamy zime. Dystans do brzegu + temp. wody + brak asekuracji musial dawac do myslenia na srodku Zalewu...