Kosa1337 pisze:Mialem nadzieję że zrobili deskę dla cięższych osób ale przez zmianę rokera niestety znowu deski do 80kg:( jak too wychodzi w faktycznie? Ktoś cięższy pływa na tym blacie?
maliniak pisze:A możesz coś powiedzieć o nowych padach i strapach?! Jak się mają do tych ultrawygodnych z wersji V1 (mam na myśli te już kolorowe).
Kosa1337 pisze:Ja cały czas waham sie z zakupem. Do jakiej deski można porównac ten roker? Jest tak mocny jak w 50/50?
Kosa1337 pisze:Mialem nadzieję że zrobili deskę dla cięższych osób ale przez zmianę rokera niestety znowu deski do 80kg:( jak too wychodzi w faktycznie? Ktoś cięższy pływa na tym blacie?
KrisIs pisze:Mam pytanie z innej beczki używam Reinkarnacji 2.0 136cm moja waga to 65 kg i głównie rzeźba na śródlądziu.
Obecnie mam twardą płaską deskę Splene Session 141x43 jako słabowiatrową ale myślałem nad wymianą na Clasha 140 .
Czy to wogóle ma sens Clash 2.1 140 z finami 5 jako słabowiatrówka (wiem że na rocker i tym samym słabsze właściwości słabowiatrowe)?
Na Session bardziej lapię wysokość ale nie mam fanu i kolana zaczynają boleć.
Pain IQ pisze:KrisIs pisze:Mam pytanie z innej beczki używam Reinkarnacji 2.0 136cm moja waga to 65 kg i głównie rzeźba na śródlądziu.
Obecnie mam twardą płaską deskę Splene Session 141x43 jako słabowiatrową ale myślałem nad wymianą na Clasha 140 .
Czy to wogóle ma sens Clash 2.1 140 z finami 5 jako słabowiatrówka (wiem że na rocker i tym samym słabsze właściwości słabowiatrowe)?
Na Session bardziej lapię wysokość ale nie mam fanu i kolana zaczynają boleć.
Bez sensu. Clash zbyt wąski, za duży rocker - wogóle nie poczujesz różnicy. Chociaż przy Twojej wadze mogę mieć błędne odczucia. Po za tym 2.1 jest ciut twardszy i czuć go będziesz przy swojej wadze w tym 140 rozmiarze.
Pain IQ pisze:Kosa1337 pisze:Mialem nadzieję że zrobili deskę dla cięższych osób ale przez zmianę rokera niestety znowu deski do 80kg:( jak too wychodzi w faktycznie? Ktoś cięższy pływa na tym blacie?
Nie martwiłbym się o to: deska jest twardsza - da radę z cięższymi gościami przy rozm. 140.
Ten duży rocker to dla mnie mega dobry ruch. Ostatnie kilka miesięcy pływałem na xenon laluz 2015 - ona miała rocker 54 mm. Dla mnie ten rocker to tylko super parametr. Jeżeli będzie tak zgrany z resztą jak w xenon i do tego przy jej kształcie i możliwościach - to może będzie deska IDEALNA....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości