Witam
Za często nie pływam o tej porze roku.
Dla tego fajnie było by wyjsc do ludzi wiec mam pytanie, kto i gdzie jutro planuje pływać ?.
Ja planuje wybrać sie na plw. helski miejsca jeszcze nie znam.
Waflo pisze:Witam
Za często nie pływam o tej porze roku.
Dla tego fajnie było by wysc do ludzi wiec mam pytanie, kto i gdzie jutro planuje pływać ?.
Ja planuje wybrać sie na plw. helski miejsca jeszcze nie znam.
Waflo pisze:Witam
Pytanko
Czy waszym zdaniem jutro przy wadze 80 kg na 8 m popływa człowiek ?
jabeck pisze:MarianN pisze:Dziś Kuźnica pięknie na 10m. Dopiero co zeszliśmy. Najgorsze przebieranie
Po co się przebierać , jutro ,pojutrze ... maraton.
Dziś była baja
BB8 pisze:Hej
Pływając słabo pewnie nie powinienem nawet myśleć o jechaniu na półwysep jutro z 12stką , prawda? (Pytam serio)
Pływając słabo pewnie nie powinienem nawet myśleć o jechaniu na półwysep jutro z 12stką , prawda? (Pytam serio)
jabeck pisze:BB8 pisze:Hej
No, drugi astronauta w histori nam sie szykuje, brawo!!
To se polatasz na tej 12e. Wez tylko butlę z tlenem, bo tam wysoko będzie Ci go brakować.
Pozdro
Czaro pisze:BB8 pisze:Hej
Jutro odpuść.Jedz w środę/czwartek - w piątek też zostań w domku.
mas pisze:Jutro mniejsze latawce. Ja się nastawiam na 7m (70kg)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości