Mikolpa pisze:Wieje na 12/14m, pełno wędkarzy. Jestem na wysokości polany Czesia.
ciurek pisze:
No ja też byłem, Paweł wam później pokaże dlaczego nie popływałem... Jak zobaczę kogoś kto śmieci na Mietku to normalnie nogi z dupy powyrywam.
Mikolpa pisze:ciurek pisze:
No ja też byłem, Paweł wam później pokaże dlaczego nie popływałem... Jak zobaczę kogoś kto śmieci na Mietku to normalnie nogi z dupy powyrywam.
Dawno nas nie było na południowym brzegu. Nikt pewnie się nie spodziewał że szkieł i innych ostrych rzeczy przybyło. Przed następnym W/NW trzeba będzie się rozejrzeć gdzie startujemy bo można się załatwić
Gdyby nie buty 3mm to z nogi była by pewnie większa mielonka. Po pływaniu szukałem na czym się mogłeś załatwić. Znalazłem dwa stluczone kieliszki z grubego szkła ( jeden między wylondowanymi latakami), i rozbite butelki w trawie gdzie chodziliśmy
wieszak1989 pisze:Tak wiem że Rhino to stary sprzęt- mam nadzieję, że chociaż jeszcze jaryDzisiaj rozłożyłem go na łące, napompowalem, podpialem linki i wszystko wydawało się ok. Przez 2h nadal trzymał powietrze. Nie chciałem go startować bo nie miałem asekuracji ale jak następnym razem się wybiorę to już z kimś. Teoria to podstawa- od tygodnia oglądam filmy instruktażowe na YouTube i analizuje dział bezpieczeństwa na forum
Ws uczyłem się w sposób "tu masz deskę żagiel i zapierdalaj na wodę" więc myślę że z małą pomocą kite też dam radę
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości