MWILCZ pisze:Rewka na foilu zaliczona
Było dzisiaj z 15 węzłów

MWILCZ pisze:Rewka na foilu zaliczona
rumun-kite pisze:MWILCZ pisze:Rewka na foilu zaliczona
Było dzisiaj z 15 węzłów![]()
![]()
![]()
rumun-kite pisze:MWILCZ pisze:Rewka na foilu zaliczona
![]()
![]()
MWILCZ pisze:rumun-kitekoquote="MWILCZ pisze:Rewka na foilu zaliczona
![]()
![]()
Rucin82 pisze:MWILCZ pisze:rumun-kitekoquote="MWILCZ pisze:Rewka na foilu zaliczona
![]()
![]()
Byłem o 9 i było na początku około 20 potem coraz mniej
Tez krecilem sie tam prosto z roboty okolo 9 może 8:50 i żadnej bratniej duszy nie bylo to pojechałem na chatę bo aura nie przemawiala do mnie.. Ilu Was plywalo i jak się ubierasz na taka pogodę..??
Mikolpa pisze:Czy ktoś z tego wątku pływał dziś na edgu w jastarni?
Pytam bo chciałem podziękować za dzisiejsze wspólne pływanieprzy tych betonowych ruinach było super
Sayyid_Ahmad pisze:Mikolpa pisze:Czy ktoś z tego wątku pływał dziś na edgu w jastarni?
Pytam bo chciałem podziękować za dzisiejsze wspólne pływanieprzy tych betonowych ruinach było super
Jak stan wody? Nadal niski![]()
i jak wiało ?
Mikolpa pisze:Rzadko bywam na zatoce i stan wody mnie zaszykowałw rejonach Jastarni wody to w zasadzie brakuje, było zabawnie
![]()
Wiało dziś lepiej niż wczoraj, choć progno było gorsze. Na 12 myślę że było by mało, optymalnie na 14m. Ja byłem na 18m i drzwiach więc przy moich 75kg przez 5h na wodzie nie narzekałem na brak mocy, nudę i zimno
Sayyid_Ahmad pisze:Dzięki za INFO !![]()
Jutro się ktoś wybiera w kierunku półwyspu, osłonina ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 21 gości