- 4.JPG (31.15 KiB) Przejrzano 3863 razy

Piotrbyku pisze:a co to qurwa watek co zrobil Mikolpa ? nikt inny nie plywal czy co ? strach otworzyc lodowke![]()
![]()
![]()
![]()
Piotrbyku pisze:Dziś nie było Mikolpa i co ? Ciszaa więc uwaga uwaga news dnia .Najważniejsze wydarzenie dziś na Mietku to ........... że Mikolpa dziś nie było
a poza tym fajnie ciepło mniej równo niż wczoraj . Uległem sugestiom i zacząłem na 10 m i to był błąd szybko go naprawiłem i na 14 było ok . Muszę być bardziej asertywny.
Mikolpa pisze:Piotrbyku pisze:Dziś nie było Mikolpa i co ? Ciszaa więc uwaga uwaga news dnia .Najważniejsze wydarzenie dziś na Mietku to ........... że Mikolpa dziś nie było
a poza tym fajnie ciepło mniej równo niż wczoraj . Uległem sugestiom i zacząłem na 10 m i to był błąd szybko go naprawiłem i na 14 było ok . Muszę być bardziej asertywny.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
widzisz nie było mnie i odrazu poszedłeś złą drogę, Byku nie idź tą drogąprzypomnę cytując klasyka z Kunic, lepiej mieć za dużo niż za mało
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości