http://kite24.pl/163-deski-zestawy
evens77 pisze:W Rewie w Aloha u Pauliny Ziolkowskiej ul Sztormowa możesz wypożyczyć supa. Pozdr.
evens77 pisze:W Rewie w Aloha u Pauliny Ziolkowskiej ul Sztormowa możesz wypożyczyć supa. Pozdr.
kuicets pisze:Hejo,
Pytanie do lokalesów z Gdańska - przy tym kierunku (WNW, czyli lekki off), Brzeźno wchodzi czy się nie napalać?
ddit pisze:Ktoś jutro pływa w Brzeźnie lub Sobieszewie?
kuicets pisze:kuicets pisze:Hejo,
Pytanie do lokalesów z Gdańska - przy tym kierunku (WNW, czyli lekki off), Brzeźno wchodzi czy się nie napalać?
Odpowiem sam sobieByłem i się tylko naszarpałem
Zdecydowanie NIE polecam Brzeźna przy dzisiejszym i jutrzejszym kierunku. Meeeega dziurawo, momenty że na 8 miałem dużo a 3 sekundy potem latawiec spada z nieba. No i w razie jak cokolwiek się wydarzy, to w najlepszym wypadku lądujesz na Westerplatte
ddit pisze:Ktoś jutro pływa w Brzeźnie lub Sobieszewie?
Jak powyżej, nawet nie bierz pod uwagę Brzeźna
tenkolorowy pisze:potwierdzam, na 12 wczoraj wszedłem, fajny wiatr momentami, kilka halsow sie udało, po czym stawał wiatr tak, że latawiec spadał do wodymega dziury, nie dało się popływać blisko brzegu, a na dalsze halsy jeszcze zbyt mało doświadczenia
Michu. pisze:Ja bym się pisał na walkę w brzeźnie dzisiaj (na półwysep za daleko) ale wolałbym nie pływać sam![]()
sebro pisze:Michu. pisze:Ja bym się pisał na walkę w brzeźnie dzisiaj (na półwysep za daleko) ale wolałbym nie pływać sam![]()
O masz, następny![]()
Naprawdę potrzeba tragedii, żeby nie było więcej takich pomysłów![]()
![]()
![]()
Proponuję zawczasu poinformować SAR, bo kolega na kajcie niewiele zdziała.
Jak komuś na półwysep za daleko to przy W już lepiej Sobieszewo, wiatr kiepski jakościowo, ale bezpieczniej, o ile ktoś nie halsuje kilometrami w morze.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 24 gości