Robie tak jak mi radzisz- biorę urlop i lecę ujeżdżać fale w Portugalii (masz tydzien spokoju)

andrzejwodejszo pisze:Twoje prawie 15 metrów na Mietku w 3 sekundy z lądowaniem 1.2 g też jest mało wiarygodne.
ciurek pisze:Mikolpa pisze:Ale prognoza na jutro..... kur...![]()
![]()
Miłego pływania
A miałem nadzieję, że się jutro spotykamy
Co do kolana przerabiałem temat z obydwomaale jakoś działają, co do wycinania nie polecam, teraz są bardziej zaawansowane metody...
Mikolpa pisze:ciurek pisze:Mikolpa pisze:Ale prognoza na jutro..... kur...![]()
![]()
Miłego pływania
A miałem nadzieję, że się jutro spotykamy
Co do kolana przerabiałem temat z obydwomaale jakoś działają, co do wycinania nie polecam, teraz są bardziej zaawansowane metody...
Na razie nie będą cieli. Mam zacząć zalecane ćwiczenia i po odbudowie mięśni oraz pełnego zakresu ruchu normalnie funkcjonować. Przy dużych obciążeniach zalecany początkowo stabilizator.
Krótko mówiąc niedługo wracam na wodę
eclave pisze:Siemka.
Dla podtrzymania gównoburzy chciałbym poinformować towarzystwo, że bez kickera wysokość około 10m jest do osiągnięcia tylko dzięki wysoce sprzyjającym warunkom aka fart. Dywagacje czy ktoś skoczył 15 czy 22 metry na płaskim jest niesmaczne i powinno być karalne. Informacja na temat latawców, które w tym spisku uczestniczą, takie jak rebel, edge, itp, tylko przelewa czarę tej goryczy.
Mikolpa pisze:Za oknem jedno wielkie G, jakieś G leci też z nieba, do tego 12st a harpagany hasają po Mietku
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości