Ja będę chętny jutro odbieram ciepłą pianę 6/5 ion'a i buty ascana 7mm więc przygotowany.
Pytanko czy jest gdzie się tam przebrać? Nigdy nie pływałem w Jastarni, ten sezon to głównie Rewa.
Irecki pisze:Ja będę chętny jutro odbieram ciepłą pianę 6/5 ion'a i buty ascana 7mm więc przygotowany.
Pytanko czy jest gdzie się tam przebrać? Nigdy nie pływałem w Jastarni, ten sezon to głównie Rewa.
paiter pisze:Irecki pisze:Ja będę chętny jutro odbieram ciepłą pianę 6/5 ion'a i buty ascana 7mm więc przygotowany.
Ja przebieram się na stacji przed Dragą cieplutko obsługa bezproblemowa tylko mają polewkę że w takie zimno wchodzimy do zatoki
kuicets pisze:Uderzam jutro na Sopot (zatoka sztuki albo ciut dalej) około 8:00 przetestować duży rozmiarKtoś dołączy?
namor pisze:kuicets pisze:Uderzam jutro na Sopot (zatoka sztuki albo ciut dalej) około 8:00 przetestować duży rozmiarKtoś dołączy?
nie wiem czy będę mogl prowadzic o 0800, tzn nie bede mogl - ale dopoludnia na pewno sie wyrobie - gdzie parkujesz?
planowalem rewe ale tam i tak nikt ostatnio nie plywa
kuicets pisze:No i Rewa dzisiaj bardzo pozytywnie zaskoczyła15-20 kts suszareczka idealnie na 12m, słońce i przyjemny flacik między falami. Nawet nie było tak tragicznie zimno 1,5h wytrzymane, choć linki w barze przymarzly do siebie jak zwijalem
Petarda! Najlepsza sesja w tym roku
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 6 gości