Piotrbyku pisze::D fajnie było
Tu super

Mikolpa pisze:KrisIs pisze:koziolo pisze:Żeby pływać onshore najpierw musiał bym się podhalsować a na głębokim mogę mieć z tym problem.
Czy bodydragiem z deską pod pachą dam radę nabrać troszkę wysokości?
Bo nie kojarzę żeby tam było płytko od brzegu?
Co ty masz za deskę Su2 BigFoot? Co się boisz onshore? Wszyscy tak się uczyli i nauczyli. Jak wieje 2 halse i masz 100 m wysokości.
Co do opcji pływania na off to uwzględniaj że na off nie wieje (to nie Rewa) jak już radzę ci przy W startować koło Chwałowa i spłynąć do Francji.
Widzę że tama nie odstrasza.
Plus asekuracja kogoś na brzegu zamiast z wody.
Problemem spływu od Chwałowa w ciepłym okresie jest duża ilość wędkarzy, zwłaszcza w weekend. Żyłki mają zazwyczaj zarzucone na około 20-30m od brzegu.
KrisIs pisze:hati pisze:Kiedy jakis spot? Mietków w wakacje spi (wszyscy na Helu) ?
Cały czas pływają na Mietku, Słupie i innych
koziolo pisze:Kamerę sprawdzałem ale ciężko mi ocenić czy jest mniej wody. Jeszcze bardziej jaki ma to wpływ na pływanie. Pytanie jest kierowane do osób ktore był i mogą napisać czy jest lepiej czy gorzej. Proszę też o podpowiedź czy
przy jutrzejszym wietrze i kierunku start z Chwałowa będzie najlepszym rozwiązaniem?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości