kuicets pisze:Pięknie BoldekJutro ze Szwagrem zbiórka w Rewie 9 rano. Raczej na 12m siadzie ale słońca ma być pod dostatkiem za to no i również równo jak z suszareczki
Bardzo optymistycznie

kuicets pisze:Pięknie BoldekJutro ze Szwagrem zbiórka w Rewie 9 rano. Raczej na 12m siadzie ale słońca ma być pod dostatkiem za to no i również równo jak z suszareczki
kuicets pisze:Edit z dzisiajSajgonu przy pewnie z 12-14kts nie było, ale atmosfera i tak przednia
boldek pisze:kuicets pisze:Edit z dzisiajSajgonu przy pewnie z 12-14kts nie było, ale atmosfera i tak przednia
Andrzej, normalnie masz u mnieza stylówę z jęzorem
boldek pisze:Rekin narzeka na reumatyzm, Szwagry wiecznie czasu nie mają...
REKIN pisze:boldek pisze:Rekin narzeka na reumatyzm, Szwagry wiecznie czasu nie mają...
wariaci
swoje z kursantami we wodzie nastałem, gdyby nie kręciło w kościach to bym chętnie z szwagrami popływał![]()
ale spokojnie rekin w maju do was wróci (obecnie grasuje w cieplejszych wodach)
a może ktoś chętny popływać z rekinem w ciepłych krajach, dobre ceny z gdańska można teraz złapać
full wypas za 1100 - 1300 zł, tylko wódkę trzeba wziąć z polski bo ichną się nie idzie napić
nawet po zostawieniu 10 dolców napiwku
boldek pisze:REKIN pisze:boldek pisze:Rekin narzeka na reumatyzm, Szwagry wiecznie czasu nie mają...
wariaci
swoje z kursantami we wodzie nastałem, gdyby nie kręciło w kościach to bym chętnie z szwagrami popływał![]()
ale spokojnie rekin w maju do was wróci (obecnie grasuje w cieplejszych wodach)
a może ktoś chętny popływać z rekinem w ciepłych krajach, dobre ceny z gdańska można teraz złapać
full wypas za 1100 - 1300 zł, tylko wódkę trzeba wziąć z polski bo ichną się nie idzie napić
nawet po zostawieniu 10 dolców napiwku
Do maja to my już będziemy mieli wypływane po 50 godzin w zatoce![]()
Ja na razie mam chwilowo przymusowy pobyt w granicach naszego kraju, bo mi się kilkanaście dni temu rodzinka powiększyłaale na jesień czy przyszłą zimę możemy pomyśleć.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości