lucka pisze:Atakuje ktoś dzisiaj Sopot,Brzeżno lub Sobieszewo?
Jest gdzie między plażowiczami rozłożyć sprzęt w Brzeznie?
lucka pisze:Atakuje ktoś dzisiaj Sopot,Brzeżno lub Sobieszewo?
Jest gdzie między plażowiczami rozłożyć sprzęt w Brzeznie?
skompy pisze:Chciałbym podziękować koledze, który wczoraj na Kaprze podał mi deskę. Dziękuję i pozdrawiam.
sebro pisze:W Brzeźnie kiepsko z miejscem. Po 12 będę w Sobieszewie.
bartolomeo_n pisze:sebro pisze:W Brzeźnie kiepsko z miejscem. Po 12 będę w Sobieszewie.
W Brzeźnie da się pływać przy czystym W? Jestem teraz cały tydzień tuż przy zejściu (bodajże 45, hotel Lido obok) i nie mogę się nigdzie ruszyć na dłużej niż 1-2h, a prognozy zacne... O 5-6 rano planuję pośmigać, przed parawanami
kuicets pisze:Jutro zapalam światło w Kuźnicy 4:00 rano. Ktoś dołączy?
kuicets pisze:bartolomeo_n pisze:sebro pisze:W Brzeźnie kiepsko z miejscem. Po 12 będę w Sobieszewie.
W Brzeźnie da się pływać przy czystym W? Jestem teraz cały tydzień tuż przy zejściu (bodajże 45, hotel Lido obok) i nie mogę się nigdzie ruszyć na dłużej niż 1-2h, a prognozy zacne... O 5-6 rano planuję pośmigać, przed parawanami
Niestety absolutnie bez szans. Północ z bardzo niewielka domieszką N do powiedzmy SE jest OK w Brzeźnie.
kuicets pisze:Jutro zapalam światło w Kuźnicy 4:00 rano. Ktoś dołączy?
boldek pisze:kuicets pisze:Jutro zapalam światło w Kuźnicy 4:00 rano. Ktoś dołączy?
Pobudka Andrij! Ciepły, miły wiaterek już hula nad półwyspem i jasno się powoli robi
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 21 gości