Mincek pisze:mam to samo, ale co jesli wieje 18-22 ??zaznacze od razu ze nie mam 12m latawca
Turbo_Sen pisze:Właśnie dlatego koniecznie potrzebujemy niezawodnego pomiaru wiatru na 1/2!!!!
W prognozie 25kts a na wodzie może być 14kts.
Jak zobaczyłem 2 stopnie na termometrze i pełne zachmurzenie (od niskich do wysokich chmur) to odechciało mi się jechać.
Mincek pisze:Turbo_Sen pisze:Właśnie dlatego koniecznie potrzebujemy niezawodnego pomiaru wiatru na 1/2!!!!
W prognozie 25kts a na wodzie może być 14kts.
Jak zobaczyłem 2 stopnie na termometrze i pełne zachmurzenie (od niskich do wysokich chmur) to odechciało mi się jechać.
no to działać działaćna dzien dzisiejszy jest 650,- zl
kaczmimo pisze:
Super, a możesz pisać także ile osób się składa na te kwotę?
kukems pisze:Hej, czas pomorsować trochę w końcu. Gdzie jutro kogoś zastanę?
Czy w mokrej piance jest jeszcze sens wchodzić czy od razu w suchara się ładować?
filipusis pisze:Czy ktoś jutro albo w niedziele wybiera się na Drage będzie upał? Wracając do wątku stacji pogodowej może należy zacząć rozmawiać z Burmistrzem Narkowicżem o przebieralniach i toaletach z prysznicami na Dradze a do tego doczepić maszt i zamontować stacje pogodowa wraz z kamerą obrotowa. W wielu miastach są budżety partycypacyjne czy nie może wpłynąć od Nas wniosek w tej sprawie? Może wypowiedzą się tubylcy czy to w ogóle możliwe. Jak coś to kanalizacja i wodociąg są około 150km od plaży
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości