Bitter, nie wiem co za cipiasta laska pojdzie na to ze jej facet bedzie sie prezyl przed topless opalajacymi sie laskami na plazy, o Ona bedzie mu robic kanapki.
Moze jeszcze kawke w termosik?
Alinek pisze:Na powznie, laski kajterów, powinny sie uczyc z daleka od swoich "mezów" i na pewno nie byc uczonymi przez nich.
Babki sie powinny umiezaleznic a nie byc przypięte leashem do swojego misia pysia.
Alinek pisze:Bitter, nie wiem co za cipiasta laska pojdzie na to ze jej facet bedzie sie prezyl przed topless opalajacymi sie laskami na plazy, o Ona bedzie mu robic kanapki.
Friday pisze:"jak niunia nie chce robic kanapek to zostaw jej auto i niech sobie pojedzie do salonu pieknosci czy robic inne tipsy albo na zakupy ( o to jest dobre moze kupi kanapki jak nie umie robic) "
No nie dam rady. Coz za mysl swietlista
macias pisze:można , tylko po co?
Koniec z Twoim męskim światem. Będziesz niańczył, pompował, nosił ,ratował , inwestował x 2 i wysłuchiwał jaka jest zdolna .
Chłopie po jaką cholerę.
Czy ten owczy pęd do dzielenia się naszymi świńskimi szowinistycznymi radochami musi obejmować żone ,dzieci, babcię ,psa i sąsiadów .
Chyba że mówimy o córce sąsiadów (20 - 22 lata, np:jakaś tam miss lub vicemiss- to co innego).
Trochę więcej ego i luziku to może spotkasz ciekawych ludzi, oderwiesz wzrok od codzienności, zapolujesz....
Pmiętaj: nic na siłę
Friday pisze:no, ja friday![]()
Ja jestem ona i tak jak sobie czytam :"niunia", "tipsy" i "kanapki"
no to wlasnie ... Ja plywam, ale przeciez nie wszystkie musza. I zaraz niunia z tipsami ?:wink:
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości