czesc Panie magistrze Ziomku !
mam szacunek do wszystkich, którzy mnie czegoś nauczyli, a Ty nauczyłeś mnie najmniej ! słabo się starałeś ! skoro nie umiem startu z wody to jaki z Ciebie instruktor !? zagmatwałeś się w tym pisaniu !
z tego co piszesz, to Ty nie masz szacunku do tych, którzy Cię uczyli ! nie musisz go miec i rownie dobrze możesz stwierdzić że niczego Cię nie nauczyłem ! nie obrażę się a ludzie, których szkoliłem przez kilka lat i tak wiedzą swoje !
wysmiewanie się z tytułów stawia Cię niestety w ostatnim szeregu ! ja nie bede się naśmiewał (nie smiałbym ) z tytulów ani mgr ani prof, bo slubowałem pewne zasady przy odbiorze dyplomu doktoratu, ale cóż ! przypomnij sobie tylko kto Cie promował na mgr, kto chcial abyś był KIMS w PZS i kto juz miał wypisane Twoje dokumenty na studia doktoranckie ?? uznales ze to nie dla Ciebie - i tu miałes rację, teraz to widzę, ze nie byłbys tego godzien ! moze kiedys ????
nie bede sie licytował o klientów i różne bzdury bo to juz nikogo nie bawi !
to co napisałem powyżej ma służyć tylko temu aby ludzie czytający Twoje wpisy na forum, zorientowali się trochę jaki jestes ! to wszystko
do reszty nie bede sie juz kategorycznie ustosunkowywał bo nie ma do czego ! działam kilka lat i to co zrobiłem doceniają nie tacy jak TY i na nich mi zależy !!
pedro