Lewik pisze:oglądałem tylko kawałek. akurat trafiłem na tych "plażowiczów" . też nie łapie o co kaman.ale czego się spodziewać po uwadze
maciekt1000 pisze:Pokazali kolesia ze szkółki kitepark.pl- nie pokazał nic ciekawego na wodzie- nędznie jednym słowem.
Preston pisze:Chodzilo o porownanie... ze jedni spedzaja wakacje lezac na plazy pijac browara, a inni spedzaja wakacje czynnie, uprawiajac sport np. lataja w tym czasie na kite.
Blesso pisze:Odnosnie txt-u z Gazety.
Co mi sie najbardziej nie spodobalo to ......stwierdzenia Darka Ziomka ze ....."Trzeba przestac szarzowac"
Darek stwierdza tez " Nielicznym dane jest spadac na cztery lapy ,a inni po prostu wczesniej czy pozniej beda mieli wypadki" - hmmm- dziwne slowa - ...
Pozdrawiam
Blesso
Gaspar pisze:Nie rozumiem autorki tekstu... mam wrażenie, ze na podstawie jednego wypadku sport ten jest juz przekreslony, ze nie powinno sie, wedlug niej, juz go uprawiac.... .
Gaspar pisze:ale ze tak najechali na kajta i jeszcze sposob porownywania i urywkowe przytaczania ziomka... dziwie mu sie, ze autoryzowal ten tekst... wyszla z tego antyreklama... .
Gaspar pisze:i nie wydaje mi sie ze wszyscy kitesurferzy rzucaja prace zeby sprawdzac pogode i to jak wieje...
.
Gaspar pisze: ale problem polega na tym ze.. ogolnie przedstawiono kitesurferow jak bande oszolomow i wariatow nie znajacych granic i ryzyka... oderwanych od rzeczywistosci ryzykantow nie umiejacych zyc w spoleczenstwie czy zwiazku...
pieknie.
TO NIE SĄ MOJE SŁOWA
..ja ich NIE wypowiedziałem..
signx pisze:"... Po kilku dniach masz to w garści ..."
zacząłem sie zastanawiać, czy aby na bank takie "wypuszczanie" kursantów na "głęboką wodę" jaką jest samodzielne plywanie w różnych warunkach jest właściwe ? czy nie powinno sie więcej szkolić ( za kasę oczywiście), wystawiać legitymacje po zaliczeniu jakiegoś testu, ... ?? nie wiem !
rozumiem, ze uznaje sie ze ktos pływa, jak zrobił 5-10 halsów x 100 m w prawo i w lewo
ale ...
czy to wystarczy ??
to tylko chwile zastanowienia ! nie mam pomysłu ! pedro
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości