signx pisze:chciałem spytać, gdzie jest źródło informacji (www, ...) ??![]()
" ... od sześciu lat prowadzi własną szkołę, ..."
mamy 2007 rok![]()
signx pisze:z innej beczki !
- osobiście tez odebrałem artykuł negatywnie - na pewno nie zadziałał pozytywnie, ale kto wiec ?? moze to i dobrze
signx pisze:[
- przeraża mnie ilość osób, które corocznie "wchodzą" w kitesurfing; nie kwestionując poziomu szkół i szkoleń po przeczytaniu zdań tekstu w wyborczej
signx pisze:
"... Po kilku dniach masz to w garści ..."
signx pisze:
czy nie powinno sie więcej szkolić ( za kasę oczywiście), wystawiać legitymacje po zaliczeniu jakiegoś testu, ... ?? nie wiem !
signx pisze:rozumiem, ze uznaje sie ze ktos pływa, jak zrobił 5-10 halsów x 100 m w prawo i w lewo
ale ...
czy to wystarczy ??
pedro
Ziomek. pisze:Gaspar - Twój post był chyba pisany bardzo "na gorąco"
bije od niego sensacją - czy Ty aby nie pracujesz w Gazecie![]()
![]()
Gaspar pisze:Nie rozumiem autorki tekstu... mam wrażenie, ze na podstawie jednego wypadku sport ten jest juz przekreslony, ze nie powinno sie, wedlug niej, juz go uprawiac.... .
- GDZIE TO WYCZYTAŁEŚ?![]()
- na JAKIEJ podstwaie taki wniosek![]()
Gaspar pisze:ale ze tak najechali na kajta i jeszcze sposob porownywania i urywkowe przytaczania ziomka... dziwie mu sie, ze autoryzowal ten tekst... wyszla z tego antyreklama... .
- jak napisałem w poscie powyżej - NIE autoryzowałem![]()
![]()
Gaspar pisze:i nie wydaje mi sie ze wszyscy kitesurferzy rzucaja prace zeby sprawdzac pogode i to jak wieje...
.
-CZY MY na pewno czytaliśmy i mówimy o TYM SAMYM artykule?
- GDZIE TO wyczytałeś![]()
![]()
Gaspar pisze: ale problem polega na tym ze.. ogolnie przedstawiono kitesurferow jak bande oszolomow i wariatow nie znajacych granic i ryzyka... oderwanych od rzeczywistosci ryzykantow nie umiejacych zyc w spoleczenstwie czy zwiazku...
pieknie.
"ogólnie" - to teraz na maturze podobno jest egzamin sprawdzający
CZYTANIE TEKSTU ZE ZROZUMIENIEM![]()
![]()
..wiem - ja też zdawałem ją wcześniej![]()
pozdrawiam
Ziomek jak zwykle caly i zdrow wyszedl z atakow na jego osobe
TAK - ograniczmy to, bo my już "jesteśmy w kite" - pływamy sobie
to teraz "zabrońmy" innym
CZYTANIE TEKSTU ZE ZROZUMIENIEM
razu: kroić kasę po kolei
do zabawy i uśmiechu - TAK
maciekt1000 pisze:nie wiem do czego ma prowadzić ta dyskusja alle gdy koledzy Z i S piszą w tym samym poście - z reguły jest gorąco![]()
Ziomek. pisze:Gaspar - Twój post był chyba pisany bardzo "na gorąco"
bije od niego sensacją - czy Ty aby nie pracujesz w Gazecie![]()
![]()
.
Gaspar pisze:Nie rozumiem autorki tekstu... mam wrażenie, ze na podstawie jednego wypadku sport ten jest juz przekreslony, ze nie powinno sie, wedlug niej, juz go uprawiac.... .
Ziomek. pisze: - GDZIE TO WYCZYTAŁEŚ?![]()
- na JAKIEJ podstwaie taki wniosek![]()
.
Gaspar pisze:i nie wydaje mi sie ze wszyscy kitesurferzy rzucaja prace zeby sprawdzac pogode i to jak wieje...
.
Ziomek. pisze:-CZY MY na pewno czytaliśmy i mówimy o TYM SAMYM artykule?
- GDZIE TO wyczytałeś![]()
![]()
.
Ziomek. pisze:Gaspar pisze: ale problem polega na tym ze.. ogolnie przedstawiono kitesurferow jak bande oszolomow i wariatow nie znajacych granic i ryzyka... oderwanych od rzeczywistosci ryzykantow nie umiejacych zyc w spoleczenstwie czy zwiazku...
pieknie.
"ogólnie" - to teraz na maturze podobno jest egzamin sprawdzający
CZYTANIE TEKSTU ZE ZROZUMIENIEM![]()
![]()
..wiem - ja też zdawałem ją wcześniej![]()
pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości