gjajt2009 pisze:Grzenio pisze:jak tam jutro i w środe ktoś gdzie jakoś pływa ??
lubartow jutro atakuje od 7,30-11 Firlej albo rozlewiska
A jak wlasnie przedstawia sie sytuacja na tych rozlewiskach? myslalem ze juz ich nie ma

gjajt2009 pisze:Grzenio pisze:jak tam jutro i w środe ktoś gdzie jakoś pływa ??
Grzenio pisze:Witam, serdecznie zapraszam do wzięcia udziału w Dniu Otwartym nad Zalewem Zemborzyckim, który odbędzie się 18 maja 2013 roku na terenie Fundacji Lubelskie Centrum Żeglarstwa. Naszym założeniem jest pokazanie różnych dyscyplin sportowych, które można uprawiać nad naszym akwenem. Jestesmy w trakcie organizacji tego eventu więc wszelkie sugestie i pomysły, jak można uswietnić ten dzień będą mile widziane.
świderkite pisze:noo pany ruszyć się i zróbmy coś dla tego miasta:)
zaaaak pisze:świderkite pisze:noo pany ruszyć się i zróbmy coś dla tego miasta:)
panie...na początek to ja proponuję wkładać do śmietnika woreczki jak się czipsy kończą a nie ciskać pod krzak ...
dużo więcej uczynisz dla miasta sprzątając po sobie niż pompując kajt
metsa pisze:Z innej beczki , jak tam było na Dratowie dzisiaj ? jak ten kierunek wchodzi ? z której grobli latanie , jak gliździaże ? Jutro mają być bliźniacze warunki kilka osób się wybiera , ja koło 14 mam zamiar zakotwiczyć
kamilp pisze:gjajt2009 pisze:Grzenio pisze:jak tam jutro i w środe ktoś gdzie jakoś pływa ??
A jak wlasnie przedstawia sie sytuacja na tych rozlewiskach? myslalem ze juz ich nie ma
kamilp pisze:W piatek zamierzam wyskoczyć pierwszy raz na wodę i mam pytanko. Jaki akwen polecacie zeby byl w miare przyjazny dla poczatkujacego? Mialem jechac na Hel ale siła wyższa więc na razie musze ogarnąc coś na naszych jeziorach xD
kamilp pisze:kamilp pisze:W piatek zamierzam wyskoczyć pierwszy raz na wodę i mam pytanko. Jaki akwen polecacie zeby byl w miare przyjazny dla poczatkujacego? Mialem jechac na Hel ale siła wyższa więc na razie musze ogarnąc coś na naszych jeziorach xD
i czy ktoś moze jedzie na ten sam spot to moze udzielilby mi kilku rad
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości