21.11.2015 -HAMATA-7 dni/14 dni-Jovi Travel- cena 2179zł/os*

Oferty wycieczek, podróże, last minute, bilety lotnicze, etc.
Nivea
Postawił piwka: 24 razy
Dostał piwko: 7 razy

Post03 maja 2011, 02:03

Witam,
Nie bardzo rozumiem Adam dlaczego zwracasz się z tymi pytaniami do Stiva na kf a nie do mnie do biura,czy do mnie bezpośrednio?
To nie my zmienilismy godziny wylotów a touroperator
Odpowiedź otrzymałeś na maila.

Pozdrawiam
Joanna P
Ostatnio zmieniony 17 sie 2011, 22:52 przez Nivea, łącznie zmieniany 1 raz.

stiv amoralny
Deska: 50fifty/Su-2/Spleene
Latawiec: Cabrinha/SShot/Airush
Postawił piwka: 12 razy
Dostał piwko: 32 razy
Kontaktowanie:

Post03 maja 2011, 02:08

szed pisze:Cos mi tu nie gra Stiv... Generalnie to przeciez placilismy za wyjazd z 7 noclegami. Jakby nie liczyc to w tej opcji gdzie mielibysmy sie wykwaterowywac w piatek do lunchu to noclegow jest 6! Ja rozumiem, ze mozna przesunac godziny lotow ale chyba powinnismy miec zapewnione te 7 noclegow jednak nie sadzisz? Poza tym troche mi sie nie usmiecha wykwaterowywanie w piatek rano po sniadaniu, plywanie caly dzien i potem powrot do hotelu i spedzenie reszty dnia i wieczora w hotelowym patio bez mozliwosci jakiegos ludzkiego ogarniecia sie i wypoczecia przed calonocna podroza.
Troche to na lekki koszmar pomalu zakrawa. Powiem szczerze, ze gdybym odrazu wiedzial, ze to tak bedzie wygladac to chyba bym sie 2 razy zastanowil jeszcze.
Zorientuj sie Stiv ale wydaje mi sie, ze powinnismy miec zagwarantowany jeszcze ten noclego z piatku na sobote (z ktory zaplacilismy przeciez).

szed, nie mam wpływu na to ani ja, ani touroperator, zmiany te wprowadził przewoźnik czarterowy. Mają do tego prawo według warunków uczestnictwa które podpisałeś i tyle.., wszyscy touroperatorzy w polsce mają takie same warunki. Nic niestety na to nie poradzimy. Mogę ci tylko powiedzieć, że ostatni raz jak byłem w Hamacie to właśnie miałem lot ten "pierwotny" , tzn. o godz. 21:05 wylot z waw... i nie wiem jak chcesz "zaliczyć" tę noc jako "siódmy nocleg w hotelu", skoro my właśnie po tym locie byliśmy na miejscu około 6:30 rano...., pomijając fakt, że chcieli nam arabusy wcisnąć wtedy inny hotel(trwało to z 1,5 h) to praktycznie po śniadaniu o godz 8-9 rano i tak bez spania na spot jedziesz. Różnica jest taka, że teraz komfortowo i "za dnia" zajeżdżamy do hotelu w godzinach wczesno popołudniowych :idea: btw będziemy przejeżdżać koło spotu centralnie.., także jakby wiało dobrze to zatrzymamy autobus i jeszcze zdążysz parę hp-ków przed snem trzasnąć :wink: w końcu możemy dechy poskręcać już w autokarze:)
poza tym wygląda , że progno mamy dobre na dzień dobry, według moich "rachunków" w niedzielę koło 17-18 knt i dalej też dobrze wygląda :wink: no koniec mogę cię tylko zapewnić, że aśka robi zawsze wszystko, żeby nam (czytaj kitującym globtroterom) było jak najlepiej... a jak coś nie po myśli wychodzi, to nie ma wpływu na to poprostu.

pozdrawiam
Marcin Stefański
szkolenia@kitepro.pl
tel. 0048 22 219 52 57
Ostatnio zmieniony 02 gru 2011, 21:56 przez stiv amoralny, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
szed
Deska: CF, North, Shin
Latawiec: Naish
Postawił piwka: 8 razy
Dostał piwko: 31 razy
Kontaktowanie:

Post03 maja 2011, 11:01

Nivea pisze:Witam,
Nie bardzo rozumiem Adam dlaczego zwracasz się z tymi pytaniami do Stiva na kf a nie do mnie do biura,czy do mnie bezpośrednio?
To nie my zmienilismy godziny wylotów a touroperator w tym wypadku Alfa Star,
Odpowiedź otrzymałeś na maila.
Pozdrawiam
Joanna P

Zwróciłem się do Ciebie Asiu na maile i zgodnie z ustaleniami oczekuje odpowiedzi na moje pytania jutro jak się czegoś dowiesz. Na kf poruszam tą sprawę bo myślę, że nie tylko mnie to interesuje. Musisz Asiu zrozumieć, że dla nas kajtujących sprawy godzin wylotów i przylotów są mega ważne. Dla mnie osobiście nawet ważniejsze od samej ceny. Często decydują o tym czy pływamy 1 dzień dłużej czy krócej.
pozdrowienia, adam.

Awatar użytkownika
szed
Kontaktowanie:

Post03 maja 2011, 11:08

Sitv,
nie chodzi mi o to czy bedzie 1 noc wiecej w hotelu :wink: .. sorry, moze zle sie wyrazilem. Chodzi glownie o ten dzien wylotu i kwestie wykwaterowania sie z hotelu, ktora w zasadzie do teraz nie jest jasno sprecyzowana (Asia ma mi dac odpowiedz jutro). Uwazam poprostu, ze wykwaterowywanie sie z hotelu (jesli tak bedzie) dzien wczesniej do godz 12:00 gdy lot jest nastepnego dnia o 05:00 to lekka przesada i troche malo komfortowa sytuacja nie sadzisz? Ja osobiscie chcialbym miec mozliwosc wrocenia do pokoju po calodniowym plywaniu i ogarniecia sie troche przed cala noca spedzona w podrozy jaka nas potem czeka.

stiv amoralny
Kontaktowanie:

Post04 maja 2011, 13:23

włąsnie dostaliśmy odpowiedź od touroperatora , że w dzień(a bardziej noc) wyjazdu mamy pokoje do rana, także spokojnie można będzię się pakować i odpocząć.

pozdrawiam
Marcin Stefański
szkolenia@kitepro.pl
tel. 0048 22 219 52 57
Ostatnio zmieniony 02 gru 2011, 21:57 przez stiv amoralny, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
color1
Deska: nkb
Latawiec: nkb
Dostał piwko: 19 razy

Post04 maja 2011, 13:39

No to gites :)
Chyba powoli trzeba zacząć się pakować... do zoba !

Awatar użytkownika
szed
Kontaktowanie:

Post04 maja 2011, 14:07

Tez mnie wlasnie Joanna powiadomila o tym. Bardzo pozytywna sprawa. Dziekujemy Ci Asiu za zalatwienie sprawy!

stiv amoralny
Kontaktowanie:

Post04 maja 2011, 21:20

info w sprawie neta w hamacie, bo pojawiło się zapytanie;

na spocie jest wi-fi ponoć teraz darmowe, ale dość wolne łącze. Szybki internet jest w hotelu, kosztuje jedynie 1 euro za 15 min:)

pozdrawiam
Marcin Stefański
szkolenia@kitepro.pl
tel. 0048 22 219 52 57
Ostatnio zmieniony 02 gru 2011, 21:57 przez stiv amoralny, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mondy
Deska: *** NOBILE ***
Latawiec: OZONE, NOBILE
Postawił piwka: 2 razy
Kontaktowanie:

Post11 maja 2011, 23:20

Ilekroć byłem w Egipcie (5 razy?) zawsze w pokoju zostawało się do końca, niezależnie od godziny wylotu, zmian i innych turbulencji.
Pod tym względem wydają się być elastyczni. :thumbsup:
Za to 5-10 lat temu jak się do Włoch autokarem jeździło na narty to czasem na walizkach w recepcji kilka godzin się siedziało :cry: :evil:

Awatar użytkownika
robinm
Deska: Nobile, North
Latawiec: Nemesis, Bandit
Postawił piwka: 13 razy
Dostał piwko: 5 razy

Post12 maja 2011, 16:31

Coś cieńko nikogo nie widzę na kamerze http://www.kite-village.com/index.php?id=50&L=0, a u nas jutro na 7-ki. ;-)

Nivea

Post13 maja 2011, 20:48

szed pisze:Tez mnie wlasnie Joanna powiadomila o tym. Bardzo pozytywna sprawa. Dziekujemy Ci Asiu za zalatwienie sprawy!

I zostajecie dzień dłużej :D powrót 15.05 - 3:00 -to kara za pływanie do mangrowców.Tam jest rezerwat i zakaz pływania :naughty:

Pzdr.Joanna

Nivea

Post13 maja 2011, 20:53

robinm pisze:Coś cieńko nikogo nie widzę na kamerze http://www.kite-village.com/index.php?id=50&L=0, a u nas jutro na 7-ki. ;-)

Web cam niestety prawdy nie oddaje bo net na spocie jest bardzo słaby :(

Awatar użytkownika
SLAVKO
Deska: Nobile
Latawiec: North

Post16 maja 2011, 10:41

Leci ktoś może z Katowic 12.06.11 do 19.06.11 ? Jak ktoś chętny to czekam na info, ja lecę sam ale w grupie zawsze raźniej :)

Spooky
Deska: ręczna robota...
Latawiec: dmuchany...
Postawił piwka: 1 raz
Dostał piwko: 6 razy
Kontaktowanie:

Post16 maja 2011, 13:24

Nivea pisze:I zostajecie dzień dłużej powrót 15.05 - 3:00 -to kara za pływanie do mangrowców.

ehhh gdyby człowiek wcześniej wiedział :) to by gorliwiej popracował na tą karę :thumb: moze więcej dni udałoby sie urwać :thumbsup:
no ale rezerwat to rezerwat nie ma zmiłuj i karę trzeba było ponieść.
ja tam sie nie znam ale jak juz ogarnąłem ostrzenie to nie mogłem przestać :) am sori maj friendz ....

dzięki dla Jovi Travel za wspaniały wyjazd / organizację / dobór uczestników turnusu pierwszego.
duży respekt.

Nivea

Post16 maja 2011, 14:11

jovi
Spooky pisze:
Nivea pisze:I zostajecie dzień dłużej powrót 15.05 - 3:00 -to kara za pływanie do mangrowców.

ehhh gdyby człowiek wcześniej wiedział :) to by gorliwiej popracował na tą karę :thumb: moze więcej dni udałoby sie urwać :thumbsup:
no ale rezerwat to rezerwat nie ma zmiłuj i karę trzeba było ponieść.
ja tam sie nie znam ale jak juz ogarnąłem ostrzenie to nie mogłem przestać :) am sori maj friendz ....

dzięki dla Jovi Travel za wspaniały wyjazd / organizację / dobór uczestników turnusu pierwszego.
duży respekt.

Cieszę się bardzo,że jesteście zadowoleni :) To ilu Was w końcu popłynęło do mangrowców? Całe szczęście,że Was nie ostrzelali :D
Zapraszam na kolejne wyjazdy w czerwcu wrześniu,październiku do Hamaty :D
W planach mamy Wietnam,Dominikanę i Filipiny :thumbsup:

Są jeszcze dostępne miejsca na szkolenie na kajta na 11.06
Dzieki wszystkim za współpracę i super atmosfere!!!

Szczególne podziękowania dla Boardandkite Lukasz Konski -Cabrinha oraz - Slingshot za możliwość testowania nowego sprzętu przez nasze grupy w Hamacie w maju i w czerwcu !!!

wielkie dzieki !!!
Joanna z ekipa Jovi Travel :thumbsup:
Ostatnio zmieniony 23 mar 2012, 08:23 przez Nivea, łącznie zmieniany 2 razy.

Wróć do „Oferty Biur Podróży”