Witam,
Nie bardzo rozumiem Adam dlaczego zwracasz się z tymi pytaniami do Stiva na kf a nie do mnie do biura,czy do mnie bezpośrednio?
To nie my zmienilismy godziny wylotów a touroperator
Odpowiedź otrzymałeś na maila.
Pozdrawiam
Joanna P
szed pisze:Cos mi tu nie gra Stiv... Generalnie to przeciez placilismy za wyjazd z 7 noclegami. Jakby nie liczyc to w tej opcji gdzie mielibysmy sie wykwaterowywac w piatek do lunchu to noclegow jest 6! Ja rozumiem, ze mozna przesunac godziny lotow ale chyba powinnismy miec zapewnione te 7 noclegow jednak nie sadzisz? Poza tym troche mi sie nie usmiecha wykwaterowywanie w piatek rano po sniadaniu, plywanie caly dzien i potem powrot do hotelu i spedzenie reszty dnia i wieczora w hotelowym patio bez mozliwosci jakiegos ludzkiego ogarniecia sie i wypoczecia przed calonocna podroza.
Troche to na lekki koszmar pomalu zakrawa. Powiem szczerze, ze gdybym odrazu wiedzial, ze to tak bedzie wygladac to chyba bym sie 2 razy zastanowil jeszcze.
Zorientuj sie Stiv ale wydaje mi sie, ze powinnismy miec zagwarantowany jeszcze ten noclego z piatku na sobote (z ktory zaplacilismy przeciez).
Nivea pisze:Witam,
Nie bardzo rozumiem Adam dlaczego zwracasz się z tymi pytaniami do Stiva na kf a nie do mnie do biura,czy do mnie bezpośrednio?
To nie my zmienilismy godziny wylotów a touroperator w tym wypadku Alfa Star,
Odpowiedź otrzymałeś na maila.
Pozdrawiam
Joanna P
szed pisze:Tez mnie wlasnie Joanna powiadomila o tym. Bardzo pozytywna sprawa. Dziekujemy Ci Asiu za zalatwienie sprawy!
robinm pisze:Coś cieńko nikogo nie widzę na kamerze http://www.kite-village.com/index.php?id=50&L=0, a u nas jutro na 7-ki.
Nivea pisze:I zostajecie dzień dłużej powrót 15.05 - 3:00 -to kara za pływanie do mangrowców.
Spooky pisze:Nivea pisze:I zostajecie dzień dłużej powrót 15.05 - 3:00 -to kara za pływanie do mangrowców.
ehhh gdyby człowiek wcześniej wiedziałto by gorliwiej popracował na tą karę
moze więcej dni udałoby sie urwać
![]()
no ale rezerwat to rezerwat nie ma zmiłuj i karę trzeba było ponieść.
ja tam sie nie znam ale jak juz ogarnąłem ostrzenie to nie mogłem przestaćam sori maj friendz ....
dzięki dla Jovi Travel za wspaniały wyjazd / organizację / dobór uczestników turnusu pierwszego.
duży respekt.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości